facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nikkori sushi bar thai wok

Nikkori sushi bar thai wok
Address: sundsgatan 20, 661 40 Säffle
Phone: 053310090
City: Säffle
Zip Code: 661 40



related searches:
Reviews
Väntade på plats och fick maten efter nästan 1 timmes väntan. Små sushibitar till överpris och en varmrätt med ris och entrecote. Köttet var i en enda lång tråd stekt i soja som smakade alldeles för mycket salt. Sushin smakade långt ifrån där vi annars beställer. När vi ska betala så kan snubben inte ens bju på drickan trots att vi väntat nästan en timme. Det var 5! gäster före oss. Vi var 2! Över 300kr för lite, väldigt lite mat. Inte ens soppa finns att ta innan och räkchips har han i den minsta skålen jag sett. Pizza eller donken hade nog varit mer i smakupplevelse, prisvärdighet och tidsåtgång.
Jättebra mat. Särskilt luncherna kan rekommenderas, de kan dock bli betydligt bättre vad gäller påfyllningen. Sushin tar ofta slut, liksom de andra rätterna. Take away menyn är bra och kan varieras efter önskemål. Jag har inte heller behövt vänta särskilt länge. Löser de påfyllningen bättre så blir det 5 stjärnor.
Fantastiskt bra sushi! Stort plus att man kan komponera sin egen sushi-meny så länge man håller sig till rätt antal bitar på menyn. Lunchbuffe finns med bra utbud, både sushi och thaimat.
Fantastiskt bra mat! Dragon var magiskt bra och kan också starkt rekommendera deras Paneng curry! Här kommer vi stanna varje gång vi passerar Säffle i fortsättningen!
Helt ok. Oftast har det vart bra mat. Bara någon få enstaka gång då det har fallera. Men helt klart värt att testa om du inte vart här tidigare.
Sitter en lapp på dörren att nikkori är stängt, står inte hur länge. Men sushin är den bästa
God mat! Tyvärr plockade ingen bort disk och maten fylldes på lite långsamt...
Under all kritik, fick vänta 1h på maten och maten var inget speciell alls. Dyrt dessutom för så lite mat.
Något små nigiri men deras california roll är helt fantastisk! Väl värt en omväg för att käka här!
Gott och ett utbud som passade mig och min familj. Tillmötesgående/trevlig personal. Hit kommer vi gärna igen.
Comment on this business

to add Nikkori sushi bar thai wok map to your website;