facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nilsbuss

Nilsbuss

About

Vi erbjuder alla slags tjänster där en resa med buss ingår, däribland mängder av paketresor som ni kan finna på vår hemsida eller i vår katalog.

Story

Nilsbuss
Vi erbjuder alla slags tjänster där en resa med buss ingår, däribland mängder av paketresor som ni kan finna på vår hemsida eller i vår katalog. Vi håller högsta kvalitet på våra tjänster genom serviceinriktad och professionell personal samt med välskötta och säkra bussar. Ring, maila eller besök vår hemsida för mer information och en kostnadsfri offert.
Vårt mål är att alltid lämna nöjda kunder och att infria de förväntningar som kan ställas på oss.
OBS! Du kan endast boka resor via www.nilsbuss.se eller på telefon 0492-56 66 66



"Nilsbuss med huvudsäte i Vimmerby bedriver buss- och reseverksamhet och har gjort sedan starten. Företaget etablerades i Vimmerby men finns nu på en mängd olika orter i Småland och Östergötland, bl.a. i Växjö, Nybro, Alstermo, Kisa, Vetlanda, Ramkvilla och Emmaboda med flera.Nilsbuss har idag sex huvudsakliga affärsområden: Linjetrafik, skolskjutstrafik, service- och närtrafik, sjuktransporter, beställnings- och chartertrafik samt godstransporter och expressbud.I dagsläget förfogar vi över totalt ca 150 fordon och har ca 300 anställda. Resebyråer bedrivs i egen regi i Vimmerby, Nybro och Växjö, där även egna verkstäder finns."
Address: Kvarnängsgatan 3, 598 39 Vimmerby
Phone: 0492-56 66 66
City: Vimmerby
Zip Code: 598 39



related searches:
Similar places near
Vakantie Huis Zweden Vakantie Huis Zweden 19 km Vakantie huis zweden, vakantie huisje en activiteiten in zweden, omgeving vimmerby
Reviews
Just hemkommen från en underbar resa Östersjön runt med reseledare Jessica och chaufför Percy. Rekommenderas!
Ett fint bussbolag om man vill åka någon stanna.
Inte mycket att berätta om! Det finns där det finns
Comment on this business

to add Nilsbuss map to your website;