facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nilssons Konditori

Nilssons Konditori

About

Nilssons Konditori & Bageri är ett prisbelönt klassiskt konditori i centrala Oskarshamn.

Story

Tradition och framtid

Nilssons Konditori & Bageri är ett prisbelönt klassiskt konditori i centrala Oskarshamn. Här bakas alla bröd och bakverk på traditionellt vis ända från grunden. Utbudet av klassiska kakor, bakverk, tårtor och bröd kombineras med de allra senaste trenderna inom konditorivärlden. På Nilssons konditori och bageri väljer vi alltid råvaror av högsta kvalitet för att smaken ska ha en perfekt balans och känsla.

Kom in och njut av våra godsaker eller köp med något hem.



En gedigen historia
Nilssons Konditori grundades på 1920-talet av Sture Nilsson och de nuvarande ägarna Anders Oskarsson och Martin Andersson förvärvade verksamheten 1998. De två unga konditorerna hade hunnit skapa sig gedigna erfarenheter från bland annat NK och genom en rad tävlingar där de hade placerat sig på topp placeringar. Bland annat blev Anders världsmästare i marsipan 1996. Så kom möjligheten att ta över Nilssons Konditori, något ingen av dem ville missa.

Under åren som herrarna Oskarsson och Andersson drivit konditoriet har en större renovering av lokalerna genomförts och utrustningen i bageriet uppgraderats till de allra senaste maskinerna.

Utbudet har kontinuerligt utvecklats för att idag innhålla en blandning av traditionella bröd och bakverk samt bakverk av de senaste trenderna.

Sedan 2007 driver ägarna till Nilssons Konditori bageriet på Ica Maxi i Oskarshamn. Nilssons Konditoris kvalitetsprodukter finns också på ICA Nära KåBe Hallen.

År 2009 blev Nilssons Konditori utsett till Årets Konditori av stiftelsen Sveriges bästa bord.

Address: Köpmannagatan 11, 572 31 Oskarshamn
Phone: 049110167
City: Oskarshamn
Zip Code: 572 31



related searches:
Similar places near
Espresso House Oskarshamn Espresso House Oskarshamn 180 meter Servicen var under all kritik. Personalen upplevs som arrogant och kort i tonen, blev...
Coffee House Coffee House 193 meter Servicen var under all kritik. Personalen upplevs som arrogant och kort i tonen, blev...
Café Shalom Café Shalom 239 meter En genuin gammaldags inredning, som ger ett trivsamt intryck. Allt från bullar, kakor...
Konditori Flanaden Konditori Flanaden 256 meter Goda bakverk, bra utbud och normala priser! Ett plus från sonen var att Cola Vanilj f...
Preem Preem 1 km Främst vill man poängtera att det är skönt att denna bensinstation finns! Annars hade...
Nettans Catering Nettans Catering 2 km Supergullig tjej. Levererade smörgåstårta till vårt bröllop. Punktlig, noga, servicei...
Reviews
Jättegod macka med tonfisksallad och god chailatte. Det glutenfria alternativet till macka var tyvärr riktigt uselt - köpebröd från frysen. På söndagar ska man inte gå och fika om man har celiaki tydligen. Trist på ett annars trevligt ställe.
Ett riktigt konditori, snygg interiör och vackert anlagd uteservering centralt beläget. Kundvänligt med utsökta bakverk samt vattenskål till hunden. Grattis till oskarshamnsnborna.
Mycket bakverk samt bröd att välja på. Goda chanser att få plats för att ta en fikapaus både på sommartid o vintertid. Lite märklig upplägg då man plockat undan alla bakverk minst 1 timma innan stängning pga städning av montrar.
Imponerande välskött konditori. Det värmer i hjärtat att se en 100 år gammal anrik verksamhet förvaltas så väl. Särskilt i dessa tider då själlösa kedjor som espressohouse och Waynes coffee etablerat sig överallt. Man blir glad när man kliver in här. Söta flickor i matchande klänningar betjänar en med klass, trevliga i bemötandet och duktiga är dem som hela tiden står och putsar och plockar undan när de inte har kunder. Bakelserna är delikata och helt klart värda sitt pris. En del recensioner har dragit ner betyget pga av priset men jag tyckte inte det var så farligt dyrt. Kostar lika mycket där jag kommer ifrån och då är kvalitén inte i närheten av detta. Här betalar man för att få uppleva utsökta bakverk i världsklass medans man sitter i en vackert klassisk miljö med moderna element. Allting är rent och snyggt och man känner sig väldigt nöjd och belåten efter att man ätit färdigt och dricker den sista slurken kaffe medans man bara njuter av tillvaron i detta vackra konditori. Jag är så glad.
Ett helt perfekt "old school" konditori. Prisbelönt konditor. Här vet man vad en katalan och en ungherre är. Uteservering men även mycket trevligt inomhus. Beställnings-tårtorna är suberba!
God räkmacka och fin miljö. Trevlig personal. Tog med oss biskvi o en Budapestbakelse, mycket goda. En något ovarsam cykeltur skadade finishen något men det är helt o hållet vårt fel.
Högsta produktkvalitet. Innovativa bakverk. Mysig miljö. Trevlig, kunnig personal. Nära p-platser. Oslagbart konditori/cafe'.
De har naturligtvis, väldigt fina bakverk och smörgåsar. Men, det kostar en del. Under o övervåning finns, samt två toaletter.
Toppenfik med jätteutbud av gofika, tårtor mm.
Mycket bra dagens soppa och härliga bakverk!
Comment on this business

to add Nilssons Konditori map to your website;