facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nischad Utbildning

Nischad Utbildning

About

Vi spetsar till din kompetens inom social media och skräddarsyr utbildningar efter dina önskemål för att göra digital marknadsföring lättare, roligare och vinstdrivande. Kom in i matchen du också!

Story

Vi spetsar till din kompetens inom social media och gör digital marknadsföring lättare, roligare och vinstdrivande - oavsett vad du vill nå ut med.



"4 000+ företag och verksamheter har gått våra utbildningar fokuserade på konvertering/ökad försäljning i sociala medier."
Address: Varberg
Phone: 08-24 62 00
City: Varberg



related searches: Nischad utbildning varberg age, Nischad betyder, Nischad Engelska
Similar places near
4 LIFE Academy- NLP Och coaching utbildningar 4 LIFE Academy- NLP Och coaching utbildninga... 587 meter Vi håller internationellt certifierade NLP utbildningar och Coachingutbildningar. NL...
Firma Mats Larsnäs Firma Mats Larsnäs 3 km Ger föreläsningarf inom Skola / IT. Apple Education Trainer, Mobilt/ platsbaserat lär...
Reviews
Spammar min mailbox med erbjudande om utbildningar som är orimligt dyra. Har aldrig varit i kontakt med de förr och har aldrig gett de min epost adress. Enda sättet att få stop på de är att blocka de. Dessutom har jag aldrig gett de något godkännande att spara mina uppgifter i deras databas så de bryter även mot GDPR.
Nischad utbildning skickar gång på gång spam till vår mail trots att vi avregistrerar oss varje gång. Vi har aldrig registrerat oss för dessa mail överhuvudtaget heller, utan det framgår i mailet att dom fiskat upp vår adress från sociala medier. Inte jättelockande.
Gjorde en anmälan till konsumentverket för spamepost. Det är olagligt och om ni andra också får liknande epost så kan ni anmäla det.
Spam, spam och spam. En regelbunden påminnelse om hur man INTE bör marknadsföra sig.
Sluta skicka spamm mejl.
Comment on this business

to add Nischad Utbildning map to your website;