facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nisses Konditori Eftr. AB

Nisses Konditori Eftr. AB

Story

Nisses konditori startades 1936 och fick sitt namn efter grundaren Nils Sandberg.

Verksamheten låg till en början i huset bredvid och dagens välkända Nisses byggdes inte förrän år 1944. Under de tio första åren låg bageriet i källaren. Därefter (1954) byggde man om och flyttade upp bageriet på markplan. Nisse (Nils Sandberg) sålde verksamheten är 1975 till Per Henrysson och Karl-Gustav Pettersson.

Under åren som gick ökade verksamheten och år 1989 valde man att bygga ut bageriet. Mellan åren 1998 och 2014 var Karl-Gustav ensam ägare och förvaltare av detta anrika konditori.

Den 1 nov 2014 tog Linda Johansson och Marie Hansson över. De är båda tidigare anställda och har praktiskt taget vuxit upp på Nisses.

Allt som säljs i butiken bakas för hand i vårt eget bageri. Vi väljer de bästa råvarorna och tillsätter inga konserveringsmedel eller tillsatser.

Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment utav traditionella produkter med hög kvalitet som bakas med glädje och omsorg.

Vi vill tillgodose allas behov och har flera alternativ till allergiker och/eller intoleranta med specialkost.


Klicka på följande länk för att se vår tårtguide: http://www.nisseskonditori.se/36_taartguide.htm



"Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment utav traditionella produkter med hög kvalitet som bakas med glädje och omsorg."
Address: Höjavägen 24, 26252 Ängelholm
Phone: 043110553
City: Ängelholm
Zip Code: 26252



related searches:
Similar places near
Cakes Of Mine Cakes Of Mine 365 meter Fantastiska designade & otroligt goda tårtor som inte är en "prinsesstårta&q...
Konditori Centrum Konditori Centrum 585 meter Billigt, mysigt, bra utbud och trevlig personal.
SJÖHOLMs BAGERI SJÖHOLMs BAGERI 915 meter Jättegott bröd av alla sorter. En smarrig semla blev det den här gången. Trevligt att...
Reviews
Stans allra godaste frukostbullar finns på Sjöholms, om ni frågar mig. Men Nisses frukostbullar är verkligen "good enough". Dessutom Ängelholms enda söndagsöppna bageri, här handlar vi varje söndagsmorgon. Kakor/tårtor/bakelser är jättefina, det finns gott om sockerfria alternativ, även glutenfritt. Rekommenderar verkligen ett besök på Nisses, inte minst för den genuina 50-talsmiljön. Såväl butiken som cafédelen har nyligen renoverats - utan att man tummat på nostalgikänslan. Här finns även möjlighet att sitta ute i trädgården och fika.
Väldigt mycket fika till ett bra pris och gott är det också. Stort plus för deras trevliga personal och mysiga trädgård.
Fantastiskt konditori. Så mycket gott och vackert. Detta är i en helt egen klass mot alla kedjor och franchise som finns.
Jag har upplevt idag som Nisses konditori som ett mycket oseriöst konditori, jag har igår beställt ett Budapest stubbe och kommit överens om ett pris, varpå dagen efter vid avhämtning får jag ett annat. Detta är mycket skamligt och oacceptabelt beteende. Hur ska man kunna lita på er i framtiden? Blev dessutom behandlad på ett mycket likgiltigt sätt! Kände mig kränkt och bestulen. Så mycket för 20 års kundlojalitet...
Trevlig, gammeldags miljö och trevlig personal. Litet utbud av baguetter. Det mörka brödet var torrt, tråkigt och smakade inte som att det var bakat idag. De ljusa brödet i baguetterna var jättegott. Varm choklad gjort på vatten och endast bryggkaffe. Med enkla medel hade de kunnat förbättra sitt utbud och få bättre betyg från oss.
Riktigt mysigt café med härliga bakverk och en fantastiskt vacker trädgård att fika i. Trevlig personal som gör det där lilla extra! Väl värt ett besök om man är kaffesugen.
Underbar krämbulle och gott kaffe i vinterträdgården. Rekommenderas!!
Riktigt mysigt och familjärt konditori. Möjligtvis den godaste baguetten jag ätit. Ligger typ i ett villaområde.
Fantastiskt fina tårtor och bakelser, både för gommen och ögat, kan rekommendera detta
Mycket trevlig ställe bra service å underbart goda bakverk
Comment on this business

to add Nisses Konditori Eftr. AB map to your website;