facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nisses Pizzeria

Address: Hagabäcksleden 9, 428 32 Kållered
Phone: 0317953333
City: Kållered
Zip Code: 428 32



related searches: Kållered Pizzeria
Reviews
Var på genomresa genom Mölndal. Kl var 12 och behövde en lunch. Pizzan smakade bra och kom fort till bordet. Saknades dock servetter i servetthållaren och stället verkar rätt slitet. Var inga andra besökare i lokalen när vi kom dit. Kanske inte är ett populärt ställe?Mat: 3/5
Beställde en Salami pizza och öppnar kartongen när jag är hemma och ser följande..Fick lägga på egen Salami, som tur är hade jag hemma. Det är goda pizzor men tyvärr glöms olika saker. En gång fick jag ingen sås som jag beställde och en annan gång saknades feferoni på min kebabpizza. Får öppna lådan direkt nästa gång och dubbelkolla.
Såå goda Pizzor alltid lika nöjd trevlig personal
God pizza och utmärk kycklingkebab. Lite trångt så rekommenderar att du tar med istället. Inte så prisvärt heller, gav 100kr för en pizza och dryck.
Beställde en kebabpizza och kebabrulle, sa mild sås på båda fick stark och all kebab var för mestadels bränd, riktigt vidrigt äter inte där igen.
Helt ok pizza , deras nöt kebab är med helt Ok .
Beställde en Salami pizza. Tyvärr oätlig. Salamin luktade konstigt och var brun med hårda kanter. Pratade med personalen som först sa att dom "köpt den nyss" sen sa att dom "tar ur frysen" och hävdar att dom köper "nästan" varje vecka. Jag tror den salamin antingen frysts skivad eller stått där väldigt länge. Resten av råvarorna smakade inte speciellt färska heller. Detta är andra gången jag äter där. Första gången var inte heller ätbar. Gav dom en andra chans, men aldrig mer. Blä "Kållereds pizzeria" som ligger andra sidan gatan är 10x bättre. Gick dit istället. Bara synd att behöva köpa två pizzor från två olika ställen där bara en går att äta inte den här
Trångt och toalett svåråtkomlig, annars helt ok. Denna gång var vi åtta pers som åt flyttpizza och blev lite osäkra om hela beställningen mottogs när vi försökte förmedla allas önskemål, men det gick bra och vi blev bjudna på en 2l dricka. Personligen lite besviken över att det var råa och inte stekta champinjoner i specialkebabrullen.
Göteborgs med omnejds bästa pizza utan tvekan. Åker ända ifrån Olskroken får att avnjuta Era pizzor. Trogen kund sedan många år, säkert 20-25 Parkering: Flertal parkeringsplatser. Betalning med Eastappen.
Ingenting är som förr. Då var det rejäla goda pizzor. Den Kebabpizza jag beställde sist var en katastrof. Väldigt lite kött ,för lite bakad och inga pepperoni. Aldrig mer. Går istället tvärs över gatan.
Comment on this business

Directions to Nisses Pizzeria with public transportation


Kållered station 60 meters
755
761
765
Västtågen
Brattåsskolan 130 meters
761
765
Labackavägen 300 meters
755
760
765
Waldts fabriker 300 meters
755
761
765

to add Nisses Pizzeria map to your website;