facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Njuta i Hjo

"På Njuta finns det något för alla, vårt sortiment med allt från lakrits, kaffe och te på lösvikt, choklad i alla former och mängder av delikatesser ni aldrig har sett förut.Vi säljer tillbehör till kaffe och har roliga unika spel, fräscha Hinzaväskor och massor av olika delikatesser...ja ni hör hur spännande det låter.Kom och hälsa på vetja!Välkomna önskar Pernilla med personal"
Address: Hamngatan 4 , Hjo 544 30, O, SE
Phone: +46 503 315 50
City: Hjo
Zip Code: 544 30



related searches: Känsla, Hjo
Reviews
Mysig butik som har godis te mm En mycket trevlig tjej som existerande mig och var väldigt kunnig på te, fick många råd om nya ider mm Är ni i Hjo bör ni besöka njuta
Ett måste när man besöker Hjo. Här finns massa smått och gott för allas smaker tycker jag nog. Rolig ny sak är att dom har ett litet Pop Up hörn med loppis saker
Väldigt mysig butik i hjärtat av vår lilla stad Hjo. Här finns kaffe, te, choklad och annat gott. Finns något för alla smaker. Alltid trevligt bemötande från personalen.
Det lilla goda som förgyller livet, kvalitets, +lakeits, -choklad, -the, -kaffe, och massa annat lite udda smått o gott. Även litet kaffé. längtar efter att besöka butiken varje sommar.
Det är mycke gott trevlig personal
Mycket trevlig butik. Ta ett stopp och kolla in alla läckerheter som finns! Perfekt för te älskaren och mycket bra presenter finns där.
Stort utbud av godsaker och mycket trevlig personal
Riktig god varm choklad finns att dricka här om man vill sitta ner en stund på Njuta. Choklad är grejen här men det finns en hel del annat gott också - kaffe, teer , godis, onyttigheter såväl som nyttigheter. Mycket närproducerat och inte gratis.
Mycket smått å gott, ett ställe man måste in om man är i Hjo och gillar godsaker samt teer ! Trevligt !
Fantastiska produkter och super personal som hjälpte till att göra presentkorgar! Rekommenderar starkt!
Comment on this business

to add Njuta i Hjo map to your website;