facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NK Göteborg

Address: Östra Hamngatan 42 , Göteborg 411 09, O, SE
Phone: +46 31 710 12 24
City: Göteborg
Zip Code: 411 09



related searches: NK Stockholm, NK rea, NK öppettider Göteborg, Nordiska Kompaniet, NK gåva, NK Stockholm öppettider, NK Parkering, NK stockholm våningar
Similar places near
Nordiska Kompaniet Nordiska Kompaniet 0 meter Bemötandet på Classic Man var bland det värsta jag hört talas om och upplevt. Min vän...
Lagerhaus Lagerhaus 54 meter
Åhléns Åhléns 278 meter
Åhléns City Åhléns City 751 meter
Maxi ICA Stormarknad Maxi ICA Stormarknad 4 km Butiken är kanon dom har allt en större matbutik kan tänkas behöva ha Plus apotek och...
Reviews
Bemötandet på Classic Man var bland det värsta jag hört talas om och upplevt. Min vän var där och blev bemött som luft när hon skulle lämna tillbaka en helt oanvänd tröja, jag hade en liknande upplevelse med väldigt hänsynslös personal som kommer med olika ursäkter för att neka återköp. Denna dåliga service bör inte accepteras!
Rekommenderar alla att undvika att handla på Nk Classic Man om ni vill undvika komplikationer med era köp, deras bemötande är under all kritik kände mig inte alls välkommen.
Att sträva efter att behandla alla kunder lika oavsett stil eller klädsel, skulle det inte vara en bra affärsidé, NK?
Handla inte från Nk classic Men! Personalen samt butikschefen är extremt otrevliga på en rasistisk nivå!
NK rent generellt varierar rätt mkt tycker jag men nu senaste ggr så har jag blivit väldigt väl bemött av personalen nere i källarplan vid all glaskonst! Ett nöje att besöka : Den lilla elefanten har även blivit min nya favorit att ge bort till nykomlingar kompisars barn till denna värld
Somliga tror att NK är dyrt Sorry men när det gäller KVALITETS produkter inom makeup så är de billigast eller har samma pris. Sensai, min favorit. Drygt. En droppe räcker långt.
Antonio i doft- och underkläder butiken är sjukt duktig och hans kvinnliga kollega som jag tyvärr inte fick namnet på. Väldigt nöjd!
Lite tråkigt att inte någon skylt uppsatt med ständigt 1 maj blääää
Ok ställe, lite spretigt men blir så irriterad över att dom tar 10:- för att deras gäster ska kunna gå på toaletten. Inte spotless, ingen desinfektion och ovan på det får du städa själv.
Det var en tant som körde ut mig när jag skulle köpa ett plagg. Jag prövade plagget och då kom hon fram till mig och började prata, jag citerar: ”Det här är inget j*vla showroom”. Detta sade hon medans hon skickade ut mig.
Comment on this business

to add NK Göteborg map to your website;