facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ånnaboda

Address: Ånnaboda 320, 719 41 Garphyttan
Phone: +4619295500
City: Garphyttan
Zip Code: 719 41



related searches: Ånnaboda skidspår, Ånnaboda camping, Ånnaboda restaurang, Ånnaboda skidbacke, Ånnaboda väder, Gustavsvik, Gustavsvik Camping, First Camp
Reviews
Väldigt mysiga stugor, nära till bad och fiske samt fina vandringsleder. Städningen i stugorna borde dock ses över då det var mycket slarv. Relaxen var endast öppen 3 timmar på lördagar vilket var mycket synd då vi var där på väldigt regniga dagar. Restaurangen hade öppet till 15 de dagar vi var där vilket också var lite tråkigt, hade varit trevligt att kunna käka middag där på kvällen och ta någon drink. I övrigt ett toppwnställe att besöka, det är superhärligt att vara här på vintern också!
Bra camping för den som tycker om aktivera sig i vacker natur. Bra service, padelbanor, frisbeegolf, vandringsleder, MTB-banor mm. Reception med bistro. Fint servicehus det nya men det äldre dög bra åt oss också. Mysigt nere vid sjön. Bra bryggor, inglasad veranda att inta mat i om man vill ha tak över huvudet. Fina grillplatser runt sjön där det även fanns möjlighet för bad. Vi var nöjda och det lär bli fler besök
Idag åt jag lunch i restaurangen. Det var en av de mest negativa upplevelser jag haft på länge gällande lunchrestaurang, Två torra kycklingspet med en smaklös potatissallad och lite råa rivna rutfrukter till en kostnad av 169kr.. Kranvatten och bränt kaffe ingick. Det var smutsigt på bordet, golvet och runtikring. Sunkigt med andra ord. En mycket stor matsal där vi var endast 7 st som satt och åt. Aldrig mera denna restaurang.hade inte ens givit en stjärna för detta men var tvungen annars hade jag inte kommit vidare. Undvik detta ställe till varje pris!!!!!
Fin och trevlig camping ny renoverade service hus och lekplats. Dock så får dom göra en åtgärd när de gäller svartmögel i duscharna. Tog upp det och det skulle åtgärdas. Så nästa gång jag kommer tillbaka oh det är åtgärdat får dom en stjärna till har dom inte så får jag tyvärr plocka 2 stjärnor.
Lite långa uppförsbackar hit, men värt det när man kommer fram. Vacker natur, bra vandringsleder och en fin liten badsjö. Trevlig personal i receptionen och välstädat och snyggt i servicehusen.
Bra stugor även om det kanske var lite trångt. Trycket i duschen var dåligt och fläktarna var svarta av damm. Annars super fin miljö och ett kul läger. Bra priser på boende.
Underbar 2,5 km asfaltbelagd slinga runt sjö uppvärmd värme stuga efter bad.Plockade 20 liter lingon
Sämsta camping jag varit på. Ostädat i stugan saker som saknas. Bistron var ännu sämre folk som inte kan skillnad på rött och rosévin även dålig mat. Ända positiva var att man hade tak över huvudet
Härlig natur, kanonbra personal som alltid ställer upp. Fin gemenskap hos campinggästerna. Går något sönder så byter man ut det. Bästa campingen.
Trevlig t mycket bra Personal Tillmötesgående lugnt och skönt
Comment on this business

Directions to Ånnaboda with public transportation


Ånnaboda 40 meters
590
Ånnaboda västra 190 meters
590

to add Ånnaboda map to your website;