facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for No 28

Address: Linnégatan 28 , Limhamn 216 14, M, SE
Phone: +46 40 16 16 36
City: Limhamn
Zip Code: 216 14



related searches: Number 29, Twenty8 clothing, The Purple Peacock Newcastle
Similar places near
V.E.S.P.A V.E.S.P.A 68 meter Bästa hämtstället för italiensk mat, se upp med priserna som höjs försiktigt.
Reviews
180 kr för 3 st falafel med feta. Otroligt dyrt. Snålt med sås och feta. Smakar inget alls. Tråkig falafel helt enkelt. Enda positiva. De bakar sitt eget bröd som smaka gott.
Så god falafelrulle!
Inget vidare. Inte när det gäller kebab pizzan jag beställde iallafall. Det var i princip pizzadeg med kebab o sås. Ingen ost eller tomat nästan vilket hade förmodligen kokats i ugnen för länge. Sa jag skulle ha stark o vitlöksås men var tvungen o påminna om den starka såsen som inte var jätte stark heller. De frågade inte om jag ville ha påse med då jag sa innan vid beställning att jag skulle ta med. Inte jätte trevlig personal heller. Men men det finns bättre ska inte klaga bara vill vara ärlig. Tänk på er tomatsås och osten hur den blir i ugnen, allt hade försvunnit i princip. Tomatsås och osten är basen för alla pizzor och er var inte tipp topp. Ciao bella
Nej tack. Ofräsht ställe, även maten känns ofräsch.... gå vidare till annan restaurang
Smutsigt, ofräscht. Inte en enda kund när vi kom in, ändå var inga bord avtorkade och stolarna var fulla av fettfläckar och matrester. Personalen verkar helt ha gett upp!
Riktigt bedrövlig falafelrulle.. Falafel direkt från kartong. Så synd att det inte finns något ställe som serverar ordentlig falafel i Limhamn!
Ät aldrig här köttet är tort pizzan är inte god att sitta där är hemskt. Denna resturang påminner mig om hell kitchen. Killen bakom kassan kan knappt svenska. ÄT INTE HÄR!! De klara inte hälsotestet!!!
Mycket god pizza med tunn frasig botten . Kebabtallriken är också super Bästa pizzastället i Limhamn tycker jag !
Bra service o så men blev riktigt dålig av maten. Magknip och fick gå upp flera ggr under natten...
Har ingen aning om hur stället är så en stjärna betyder inte att stället är dåligt bara att jag ska slippa få frågan igen
Comment on this business

to add No 28 map to your website;