facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nöjesfabriken Konferens

Nöjesfabriken Konferens

About

Nöjesfabriken Konferens erbjuder både jätterum och stjärterum. Hos oss finns alternativ och valmöjligheter. Mötet för två till tvåtusen personer.

Story

Inom Nöjesfabrikens väggar finns förutom vår konferensavdelning även livescen, nattklubb, restaurang, bar, bowling och en tapasrestaurang. Hos oss finns med andra ord så mycket roliga och olika aktiviteter att du kan få en omväxlande heldag under ett och samma tak. Plocka ut det du gillar bäst till din konferens.

Address: Karlagatan 42, 65223 Karlstad, Suède
Phone: 4654222200
City: Karlstad
Zip Code: 65223



related searches: Nöjesfabriken Halloween, Juldagen Nöjesfabriken, Innergården - Nöjesfabriken, Mässhallen Nöjesfabriken, Nöjesfabriken evenemang, Hyra Nöjesfabriken, Nöjesfabriken Lekland, Nöjesfabriken Karlstad
Reviews
Riktigt bra! Undet omständigheterna är det fantastiskt att på ett säkert sätt avnjuta mat och musik. Rymliga och stämningsfulla lokaler med god akustisk. Maten är bra till mycket bra beroende på rätt. Personalen är snabb och trevlig. Dryck kan beställas i telefonen och levereras till bordet.
Härlig miljö, bra mat och trevlig personal. Det är alltid ett nöje att besöka Nöjesfabriken
Saknar Nöjesfabriken Stockholm har inte något liknande
Ont i fingrarna men riktigt bra service!
Mysigt ställe!! Härlig personal! Och musik som extra krydda
Bra bemötande gööt kaffe i bowlingen
Resturangen har inte så bra mat men tycker ändå att personalen är väldigt trevliga. Dessutom väldigt kul med bowling för bra pris
Trevligt ställe för lite mat och bowling. Serviceminded personal.
Comment on this business

to add Nöjesfabriken Konferens map to your website;