facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nöjeshuset

About

Vi erbjuder gokart, paintball, femkamper och möjlighet till konferens, olika typer av buffé tex thai, pizza, taco mm. Uthyrning av festlokal och badtunna.

Story

Vi välkomnar er till Nöjeshuset. Vi är den perfekta destinationen för er som vill arrangera en svensexa, möhippa, kickoff eller företagsevent. Eller varför inte ta med kompisgänget eller familjen och prova på någon/några av våra aktiviteter. Vi kan erbjuda er gokartrace, paintball eller varför inte paddla kanot i den vackra Lyckebyån m.m. Vi är unika då många av dom aktiviteter vi kan erbjuda finns under samma tak! Vi skräddarsyr ett upplägg med olika aktiviteter som passar ert sällskap. Vi utlovar en upplevelse som ni sent kommer att glömma!

För bokning eller mer information:
0471-12555
[email protected]
www.nojeshuset.nu



"Vi anordnar event och upplevelser helt efter era önskemål, även go-cart samt folkrace. Vi har konferenslokal, matsal/festlokal/bar och en lägenhet med 6 bäddar i inredd mysig lada, fullt modern med toalett, dusch, kök och stor balkong ner mot lilla sjön. Även en gäststuga med 4 bäddar finns i anslutning till lokalen. Utöver det finns även lokal med omklädnings rum för killar och tjejer samt duschar och toaletter. Vi har stor vedeldad bastu för 14 personer samt 2 stora vedeldade badtunnor till våra gäster. Vi kan ha fester inomhus för er på upp till 149 personer.Ängalunds gård drivs av Thomas Herbertsson och Evelina Hjalmarsson som bor på gården. Ängalunds gård ligger ca 2km utanför centrala Emmaboda."
Address: Lokstallsgatan 1, 361 31 Emmaboda
Phone: 0471-12555
City: Emmaboda
Zip Code: 361 31



related searches: Knockemdown Växjö
Similar places near
Emmaboda Lasergame Emmaboda Lasergame 177 meter Hur roligt som helst, bra personal, bra bana, allt är super!
Storgatans skivloppis Storgatans skivloppis 1 km Begagnade skivor med all slags musik i alla olika prisklasser säljes. Finns plattor f...
Kyrkeby Bränneri Kyrkeby Bränneri 11 km Bra guidade tur
Reviews
Så bra omhändertagande och så rolig gokartbana, för hela familjen. 40 knyck på rakan för några i familjen medan andra tog det lugnare. Rekommenderas!
Trevlig personal och billigt, trodde det skulle varit dyrare
Helt ok Gokart- bra alternativ hur mycket man ville köra. Bowlingen var inte så kul, discobowlingen hade ganska så kass musik. Maten kändes verkligen som gatuköksmat- överpris och inte alls fränt. Men förutom bowling och maten så var stället kul och bra personal och ett plus för fina toaletter vid gokarten
Fantastiskt ställe med trevlig personal och bra priser!
Jag vet inte riktigt hur jag ska börja. När jag kom dit var personalen otrevliga och bemötte mig väldigt dåligt. Jag blev väldigt förvånad av deras attityd och kommer aldrig tänka mig att återvända dit. Jag fick heller inte köra lika mycket för de pengar jag hade betalat för. Jag rekommenderar inte att ni går dit och ni bör inte heller fundera på att gå dit. Det är ett hemskt ställe, inte bra alls.
Kanonställe med alla slags aktiviteter för alla åldrar.
Ett fantastiskt ställe när man som ett gäng medelålders vänner vill låta leksinnet få fullt spelrum! Tack Thomas och gänget för en oförglömlig helg! Ni är så flexibla, serviceminded och gjorde verkligen allt för att vi skulle få så roligt det bara gick under vår vistelse. Vi kommer tillbaka!
Vi hade riktigt kul! Personalen var jättetrevlig och drog verkligen upp stämningen!
Dålig behandling av personalen, personalen kastade saker runt omkring och var mycket otrevlig, han skrek rakt in i örat. Man får inte köra för de pengarna man har betalat. Rekommenderar inte alls att ni åker dit.
Oväntat trevlig håll med chill personal. Väldigt hjälpsam.
Comment on this business

to add Nöjeshuset map to your website;