facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nojon Moni AB

Nojon Moni AB

Story

1996 öppnade jag en indisk restaurang på Flemminggatan, Kungsholmen Restaurang Razmoni. I 18 år har jag format och byggt upp denna restaurang, Jag har utvecklat mitt eget koncept.
Maten härstammar från olika delar av Indien, från norr till söder. Samspelet av maträtter från de olika delarna ger ett brett utbud och ger utrymme föratt uppleva många olika smaker från det breda indiska köket.
Vårt fokus är fina råvaror, god hygien,fin inredning och serviceinriktad personal.
Nu oppnar jag tillsammans med min kollega en ny Indisk restaurang, Nojon moni, på Smedjegatan i Västerås. Nojon moni betyder ögonsten, en Ögonsten inte bara för ögat utan även för dina övriga sinnen. Du erbjuds vällagad indisk mat i en varm familjär miljö.
Under de 18 som passerat har restaurangen fått mycket bra kritik både i DN, kvällstidningar, lokaltidningar och olika tidskrifter.
Välkommen in och njut av en härlig indisk måltid i en genuin miljö.

Address: Smedjegatan 6, 722 13 Västerås
Phone: 021123848
City: Västerås
Zip Code: 722 13


Reviews
Här åt vi god indisk mat. Vi möttes av en trevlig servitris. Vi valde att äta grillmix med kyckling och ris. Vi fick välja vilken styrka på såsen vi ville ha. Vi valde också ett nanbröd. Allt smakade riktigt bra. Husets vita vin var helt okej. Här skulle vi kunna äta fler gånger.
Sjukt god mat och fantastisk service aom visste precis vad som var veganskt majoriteten. Det finns veganskt vilket underlättar för mig som har allergier mjölk och ägg. Det fanns dessutom ett slags chips och flera såser samt många typer av grönsaker. Atmosfären var fantastisk med en skön ljudnivå och bra inredning. Jag rekommendera definitivt detta ställe för alls som gillar god mat!
Beställde en kyckling Vindaloo och fick en sallad som förrätt. - Salladen var lite brun syns på bild - Vindaloon var så stark som den ska vara, men saknade lite mer smak. - Tallriken var något smutsig + Gick snabbt att få maten + Man fegar inte med styrkan + Trevlig miljö I övrigt trevliga lokaler och mysig stämning.
Sämsta Biryani. Så äckligt och smakade inte alls biryani. Kändes som mat rester. Saknade cashewnöt samt ägg.Mat: 1/5
VARNING!! Kan vara den sämsta indiska restaurangen jag besökt! Det var fel mat som kom in, det så kallade Naanbrödet var definitivt inte ett naanbröd. Snarare köpt på coop och värmt i mikron smakade jäst och var döbakat De lyckades att göra maten totalt smaklös och ändå äcklig på samma gång. Och priset man fick betala var inte bara högt i kronor utan även i form av magbesvär…. Första och def. Sista gången jag gick dit!
Maten ok. Betalade med kort som summan drogs 2ggr från mitt konto! Påpekat det till restaurangen, ingen åtgärd från restaurangen! 1400 för 3 varmrätter för dyrt för att rekomedera! Om Ni måste äta här betala kontant, för Er egen skull!Mat: 2/5
Från min favorit Indiska restaurang i Västerås tills idag. Fick ont i magen efter biff incidenten på Indiska. Hade beställt kyckling men fick biff, no problem det är att bara byta men så när jag åt lite var det en liten biff kött jag hittade i kyckling curryn! Jag äter inte ko kött inte pga religiösa själ eller att jag är känslig. Eller jo jag är känslig! Min mage sprutar ut det. Det är som att man är laktos intolerant fast biff intolerant.
Naan bröder var gott, men maten smakar inte bra alls. Servitrisen lyssnar inte ordentligt när man beställer och rätterna smakar inte som dom ska. Har haft ont i magen sen jag gick ut. Dyrt pris för sån dålig kvalité på maten.
Åk inte hit. Serveringen/servicen var inte på topp då dem inte kollade läget när det endast var två sällskap i restaurangen. Maten serverades kallt och smaklöst. Dyrt för det man betalar för. Åker hellre till Max eller subway. Med det sagt åk inte hit rent utav besvikelse. Tillägga- illamående efter besöket. Min vän spydde…
Hej Indisk mat när det är som best. Trevlig restaurang för en angenäm lunch med kryddstark mat. Skön miljö och gott om plats. Trevlig och serviceinriktad personal som gör sitt yttersta för att du ska trivas.
Comment on this business

to add Nojon Moni AB map to your website;