facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nollvision I FOKUS Trafikskola AB

About

körkorts utbildning för B-behörighet i manuell och automat bilar i Trollhättan och Göteborg

Story

Nollvision i Fokus Trafikskola är en trafikskola i Trollhättan som erbjuder körkortsutbildningar för B-körkort i Trollhättan och Vänersborg. Precis som namnet Nollvision antyder, så är vårt mål att utbilda säkra förare.

Hos oss får du en gedigen körutbildning där teori på körskola varvas med körlektioner på landsväg och i stadstrafik.

Vi har finansiering av körkort i samarbete med Resurs Bank.



"Manuell och AutomatIntensiv utbildningOilka paketMöjlighet till helg körningKvällkörning"
Address: österlånggatan 56, 0520- 13411 Trollhättan (commune)
Phone: 0707294512
City: Trollhättan
Zip Code: 0520- 13411


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00


related searches: Trafikskola Trollhättan, Intensivkurs AM, Utökat B körkort trollhättan, Hyra släp för uppkörning B96 Vänersborg, Risk 1 MC Trollhättan, Intensivkurs mc Västra Götaland, Intensivkurs körkort, Riskettan Vänersborg
Similar places near
Elmbys Trafikskola AB Elmbys Trafikskola AB 316 meter Kan varmt rekommendera Ronnie och hans trafikskola. Trots i princip obefintlig förkun...
Götalandstrafikskola Götalandstrafikskola 919 meter Helt underbar trafikskolan. Jag skulle tipsa alla som vill klara sitt körkort mot dem...
Reviews
Från inskrivningen på körskolan tog det 3 veckor innan jag hade mitt körkort. Huda gjorde en rättvis och realistisk bedömning av min kunskaper och vad som krävdes för att nå mitt mål. Huda är ibland hård men rättvis och balanserar upp detta med ödmjukhet inför ens okunskap. Har aldrig träffat en sådan engagerad körlärare, hon vill verkligen att man ska lyckas med körkortet. Hon har humor och är också väldigt rolig att köra med! Rekommenderar starkt trafikskolan!
Jag upplevde nollvision som en bra körskola med bra struktur och plan för att kunna ta mitt körkort. Jag hade inte kört mycket alls innan jag började ta körlektioner och jag var mycket rädd för att köra i trafiken, men tack vare nollvision har jag fått mycket kunskap och lärdom som gör att jag nu känner mig säker ute på vägen. Man kände verkligen att personalen brann för deras yrke vilket även gjorde mig som elev mer motiverad till att komma i mål även fast de många gånger kändes omöjligt Tusen tack Huda!!
Nollvisionen kommer man alltid att minnas. En trafikskola som ger en kunskap, klockrena tips och alla möjligheter för att få körkortet. Huda är den bästa möjliga trafikläraren som man kan ha. En fantastisk person som vill ens allra bästa och med sitt engagemang bidrog till att jag fick körkortet. Hängiven och ambitiös, det är Huda det. Nollvisionen rekommenderas starkt!
Bästa körskolan och världens bästa körlärare Huda, som är så underbar och är verkligen engagerad i alla elever och vill att alla ska ha möjlighet att lyckas med sitt körkort!! TUSEN TACK Huda kommer aldrig glömma dig och din körskola, fortsätt gör din grej du är grym!! Rekommenderar starkt denna körskolan
Bästa körskolan i Trollhättan!!! med Huda som har mycket kunskap och är engagerade i alla sina elever och hjälper alla på de bästa sättet fram till körkortet!! Ett stort TACK för allt!! Hoppas vi ses på vägarna!! Jag rekommenderar STARKT denna körskola!!
Mycket nöjd med nollvision trafikskola. Hade nästan tappat hoppet om körkort, men Huda fick mig motiverad och viljan att kämpa mot målet. Hon är motiverande och har ett tålamod och lugn av guld. Rekommenderar varmt nollvision trafikskola.
Du blir given de bästa möjliga möjligheterna för att ta ditt körkort här. De är väldigt individ focuserade och du får den mest omtänksamma lärare man kan få. Jag rekommenderar Noll Vision till alla som söker en bekväm väg till körkortet. Sort tack Noll Vision.
Bra trafikskola som ger dig bra förutsättningar för att utvecklas och pusha dig som stärker ditt självförtroende. Jag hade läraren Huda som var duktig på att låta mig växa när det kommer till körningen med det så växte mitt självförtroende. Kan varmt rekommendera denna trafikskola.
Trafikskolan Nollvision är det bästa som hänt mig och mitt körkort. Huda är en fantastisk körlärare men också en fantastisk människa. Rekommenderar varmt Nollvision.
Tog körkortet för ca 1 år sen hos Nollvision och klarade mig på första gången både teori och uppkörning. Jätte snäll och kunnig personal, rekommenderar starkt
Comment on this business

Directions to Nollvision I FOKUS Trafikskola AB with public transportation


Polhemsgatan 80 meters
51
52
53
Trollhättan Drottningtorget 160 meters
21
22
23
24
25
41
421
46
47
61
642
644
65
670
712
91
92
93
Minerva 190 meters
51
Pilen 230 meters
21
23
47
644
712
93
Trollhättan Högskolan 270 meters
24
25
52
640
642
660
661
662

to add Nollvision I FOKUS Trafikskola AB map to your website;