facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nols ciklidhobby

Nols ciklidhobby

Story

Västsveriges ciklidcentrum - Vi har ett mycket stort utbud av akvariefiskar och tillbehör. Även mycket dammfisk inne.

Address: Skolallén 4a, 44942 Nōl, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0303 - 33 22 41 eller 0739 - 466 498
City: Nol
Zip Code: 44942


Reviews
Trevlig ägare och mycket fisk, enda negativa va väl att det bara va en som jobbade och mycket folk så det tog lite tid att få hjälp men det va helt klart värt resan dit i alla fall
Dålig utformning i covidtider, helt omöjligt att hålla avstånd. Uppvägs av mycket att se och välja på. Välmående efter en helg på resande fot. Bruno pleco L137 är ovanlig och mycket snygg! Även L48 är på hög nivå. Tack för bra information!
Otroligt många fina djur, fiskar. Stor variation på malawi, Tanganyika och sydamerikanska ciklider. Många fina corydoras och andra målar. Rekommenderar ett besök men ha inte bråttom.
Toppenfin butik. Mycket fin fisk och en säljare som var både kunnig och inte bara ville sälja på oss mer, utan ville sälja "rätt" fisk under våra förutsättningar. Lite trångt, speciellt som jag var där under covid-restriktionerna. Men det togs på allvar i alla fall och det fanns t.ex. ansiktsmasker vid ingången.
Tycker att den nya ägaren till denna butik är inte så Seriös och dåligt service! Han har gått upp i priset på fiskar enorm mycket jämför med den förra ägarenKent som var både seriös och bra service samt mycket trevligt
Ny ägare som har gjort ett bra jobb med att rengöra alla akvarier. Trist att nya ägaren har höjt priserna på allt i butiken. En stor burk med flingfoder kostade 225kr,NU 295kr en höjning på 70kr och så e det med allt i butiken. Så nu åker jag till Tropakvariefiskimport vid Munkebäck istället och får samma goa service av ägaren som jag förut fick av Kent.
Stort utbud av allt! Kunnig personal, dock risk för köer, då han är själv. Populärt ställe.
Stort utbud av Ciklider, mycket kunnig och hjälpsam ägare!
Välfyllda kar, trevlig personal som vanligt! Kanske önskvärt mer sällskapsfiskar, men förövrigt helt klart värt besöket! Blev ingen fisk denna gång, men blivit det vid tidigare besök!
Bra butik med bra utbud och kompetens, dock blivit rejält dyrare än förr. Hade vart 5 stjärnor annars :-
Comment on this business

to add Nols ciklidhobby map to your website;