facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Noodle Mama

Noodle Mama
Address: Sergelgatan 33 , Stockholm 111 57, AB, SE
City: Stockholm
Zip Code: 111 57



related searches: Mama Noodle flavors, MAMA Instant Noodles, Mama Noodles Spicy, Mama noodles recipe, Mama Noodles where to buy, Mama noodles Thai, MAMA noodles wiki, Mama Noodles Shrimp
Similar places near
Sawadee Sawadee 100 meter Stabilt och rätt gott. Jordnötssåsen och frityrsmeten var jättegoda. Grönsakerna va...
Reviews
Trevlig personal men där stannar det. Tog senast idag en Bibimbap som var väldigt torr och liten i portionsstorlek. Priserna är dessutom en aning i överkant. Absolut inte rekommenderat.
Så för 119 kr får du ett rått ägg, och en soppa som bara smakar persilja. Nudlarna du får är från något paket som inte smakar så mycket...
Åt en dagens. Både ser- och smakar bedrövligt.
Vill varna glutenalergiker då trots att de märker upp sina rätter i menyn med glutenfri, strösslar de rostad lök över om man inte säger till. I övrigt otrevlig personal samt smaklös och trist mat i för små portioner.
Maten saknar helt sälta vilket resulterar i att den knappt smakar något. Det finns salt så man kan salta maten själv men det är skålar med flingsalt som massa människor är och gräver i. Ofräscht! Sen är det en gåta varför de använder den timjankryddade Oumphen?! Det passar inte alls till asiatisk mat.
Åt idag på noodle mama för första gången. Jag valde dagens lunch och valde hoisinsås som dressing. Jag har aldrig varit på ett ställe där man har dränkt maten med hoisinsås. Hela min mat smackade enbart hoisinsås även min fästmö kan intyga det. Personligen så älskar jag asiatisk mat men det här är helt under all kritik. Att betala 94 kr för enbart hoisinsås är inte värt.
Deras Ramensoppa var en besvikelse. Buljongen smakade mest soja och fläsket var torrt. Bra nudlar dock. Beställde grönt te till maten och fick en påse lipton, känndes rätt fattigt.
Bra mat men uselt att de inte hanterar kontanter. Första och sista gången jag åt där.
Dålig mat och alldeles för dyr. Skulle inte rekommendera.
Sittplatserna var väldigt snuskiga, maten smakar ingenting och kopparna var smutsiga
Comment on this business

Directions to Noodle Mama with public transportation


Sergels torg (på Sveavägen) 60 meters
Sergels torg 60 meters
516
57
Hötorget 60 meters
1
291
57
75
91
Hötorget T-bana 70 meters
Hötorget 80 meters
17
18
19

to add Noodle Mama map to your website;