facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nora Veteranjärnväg

Address: Nora
City: Nora



related searches: Nora veteranjärnväg wikipedia, Nora veteranjärnväg age, SkLJ
Similar places near
Martinas Klippstudio Martinas Klippstudio 503 meter Martina är den bästa frisören jag haft. Går alltid glad därifrån!
Hitorp Hitorp 511 meter
Lärkeskolan Lärkeskolan 514 meter Lite si och så
Älvstorps Vårdhem Älvstorps Vårdhem 644 meter Vilken vård? Annars perfekt vilohem med trevlig personal och god mat.
R M Byggnadsställningar R M Byggnadsställningar 684 meter Vi gör allt.....Bara ringa oss....
Sunnanlid Sunnanlid 732 meter
Studio Silverfish Studio Silverfish 808 meter
J.R Bergslagen WoodWorks J.R Bergslagen WoodWorks 987 meter Tillverkar och säljer olika träprodukter, även efter kundens önskemål.
Åpromenaden Nora Åpromenaden Nora 987 meter
Wirtgen, Norra Wirtgen, Norra 1 km "Wirtgen Sweden AB distributes products manufactured by the long-established WIR...
Nora (commune) Nora (commune) 1 km Nora Municipality is a municipality in Örebro County in central Sweden. Its seat is l...
Nora städ Nora städ 1 km
Besiktningen I Nora Besiktningen I Nora 1 km Snabbt och smidigt, bra och trevlig service!
Helenas bilder Helenas bilder 1 km Jag målar både i akvarell och akryl på duk. Några av mina konstverk är här fotade uta...
Vinlistan Vinlistan 1 km NORA
Svalbo cafe och keramik Svalbo cafe och keramik 1 km Fin plats med goda bakverk att välja på . Trevligt I trädgården med sittplatser och...
Reviews
Supermysig utflykt för hela familjen! Med vår tur, ca en timmas stopp vid Järle Station. Själva stationsbygnaderna är välbevarad och spännande att få utforska. Utanför serverades kaffe & fika, glutenfria alternativ fanns. För oss som åkte på en lördag var det också flera marknadsstånd att besöka, vet inte om dom har detta alla dagar : Tågresan är lagom lång och en rolig upplevelse för alla : Biljetterna köpte vi på plats på stationshuset i Nora. Det gick att betala med kort, swish och kontant :
Fina ånglok och bla 3:e klass vagnar från 1920 talet. Vid stationen finns också ett litet museum. Obs! När ni tar tåget till Järle station och tänker fika där, går det med fördel att boka fikat på förhand. Det går snabbare då det kan bli köer till kiosken och stoppet enbart är 40 min.
Trevligt med verksamhet med de gamla vagnarna o ångloken. Var där när Noramarken var. Kunde önskat att dom visat mer av den maskinpark man förfogar över.
Ett besök rekommenderas varmt gamla ånglok och tillhörande vagnar mycket sevärt
En helt underbar plats !! Fick gå in i lokstallarna och titta. Supertrevliga volontärer som visade runt. Dagen efter åkte vi på en tur till Järle och fikade med hembakt. Rekommenderas varmt !!
Spännande med ett järnvägsmuseum där järnvägens vagga ligger. En stor utomhussamling med järnvägsvagnar, byggnader och utrustning kan beses dygnet runt. Nästan dagligen tågtrafik till flera destinationer under säsongen. Tågen kan också chartras. När jag var där var ångtågstrafiken inställd pga brandfaran o ersatt med rälsbuss. Jag avstod från en tur och kan därför inte bedöma reseupplevelsen. Med ångtåg hade det varit givet med en tur.
Fint ställe gör en tågentusiast ånglok och gamla vägnar. Värt en nostalgitripp
Vi hade en trevlig tur med ångloket mellan Nora - Järle, och tillbaka. Lagom långt med en fika i Järle och hantverksbutik. Barnen var nöjda och glada. We had a nice trip with the steam locomotive between Nora - Järle, and back. Fair enough with a coffee in Järle and craft shop. The children were happy and cheerful
Underbar miljö härliga tåg.
Roligt att de har evenemang för barnen. Kul att de de gamla tågen. Bra att de rullar tåg på sommaren.
Comment on this business

to add Nora Veteranjärnväg map to your website;