facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordax Bank Sverige

About

Nordax är Nordens ledande specialistbank med konkurrenskraftiga insättningar och lån till cirka 185 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Vi specialiserar oss på att hjälpa människor ta genomtänkta beslut för ett liv de har råd med.

Story

Välkommen!

Här på Facebook svarar vi på generella frågor och kommentarer. Har du någon fråga av personlig karaktär så ber vi att du ringer eller mejlar oss istället. Var noga med att inte publicera någon personlig information här, såsom personnummer eller liknande. Vänd dig i så fall hellre till vår kundservice på telefon 08-508 808 00 eller mejla oss på [email protected].

Vi på Nordax Bank är måna om varandra, vi ber dig därför att hålla en god ton här på Facebook. Inlägg som innehåller kränkningar, rasism, sexism, svordomar eller liknande publiceras inte.

Allt gott!
Nordax Bank

Address:
Phone: +46 (0)8-508 808 00
City: Stockholm


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Nordax Bank kontakt, Nordax privatlån, Nordax Sparkonto, Nordax Bank bolån, Nordax investor Relations, Nordax lösa lån, Nordax Bank ägare, Nordax Bank wiki
Similar places near
Bluestep Bluestep 687 meter Bluestep Banken hjälpte oss med ett bolån under hösten -22 . Det gick väldigt smidigt...
Sefina Pantbank Sefina Pantbank 1 km Sefina är Nordens största pantbankskedja. Hos oss kan du belåna dina värdesaker men o...
Avanza Avanza 2 km Välkommen till Avanza på Facebook! Här svarar vi på era frågor vardagar mellan kl 8.0...
SEB SEB 9 km
Nordea Jakobsberg Nordea Jakobsberg 14 km Extrem dålig kundservice. Att ni på Nordea inte lär er vad vikten av god service inne...
SEB SEB 34 km Pappa Per leverar som vanligt.
Reviews
Jag tog bolån, Jag vann budgivningen och jag skrev kontrakt. När jag skulle flytta till den nya bostaden, nordax vägrade betala utan anledning så jag blev hemlös. Det är en bluff företag, de lurar folk och fuskar. Lita inte på de. De ger dig bolån sedan de ångrar sig i slutet. Det är världens sämsta företag.
De tvingade in mig i ett avtal jag nekade då de hotade mig med att skvallra för andra banker att jag inte gillar svarta.
Världens sämsta bank. Tar flera år att få sina sparpengar utbetalt. Kundkontot/saldo är alltid fel. Kundtjänsten är under all kritik. Hur kan en sån bank existera och få banklicens? Mutor?? Varnar andra stark från all relation till denna bank!!
Dom skickar ut reklam och erbjuder privatlån med 4,90% ränta men skriver sedan ett räkneexempel som innebär ett återbetalningsbelopp på 175% Hoppas ingen går på detta och hamnar i skuldfällan!
Förstående. Villiga att hjälpa till i allra möjligaste mån så man inte hamnar hos inkasso el kronofogdemyndigheten. Heder och Tack!!
Jättenöjd, 10/10 poäng
Comment on this business

to add Nordax Bank Sverige map to your website;