facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordblick Work

About

Vi skapar fastigheter som möter våra kunders behov och ger plats för deras drömmar. Där genomtänkta lösningar & attraktiva ytor gör skillnaden!

Story

Man skulle kunna säga att Nordblick är ett fastighetsföretag. Men det är bara en del av sanningen. Vi ser vårt arbete som mycket större än så. Lokalerna vi säljer är de platser där våra kunder kommer att spendera stora delar av sina liv.

Oftare så blir våra lokaler till arbetsplatser – ställen som kanske inte delar samma djupa betydelse som ens hem, men som är en grundläggande del av våra kunders liv. Där genomtänkta lösningar och attraktiva ytor gör skillnaden mellan trivsel eller frustration genom arbetsveckorna.

Så visst säljer vi lokaler, men vi vet att vi också har en stor roll i våra kunders välbefinnande. Därför anstränger vi oss alltid för att de ska få en så bekväm, stimulerande och problemfri vardag som möjligt.

Varje kund som väljer Nordblick ger oss ett stort förtroende. För att svara upp mot det ska vi alltid leverera kvalitet som sitter ända in i väggarna.



"Nordblick Work skapar möjligheter för företagare och privatpersoner att investera i lokaler. Vi utvecklar lokaler för både företag och privatpersoner i olika ägandeformer, allt från friköpta lokaler till lokaler i bostadsrättsform."
Address: Långa raden 4, 17893 Drottningholm
Phone: +4687600077
City: Drottningholm
Zip Code: 17893



related searches: nordBLICK Kappeln, nordBLICK Kiel Team, nordBLICK Augenklinik Bellevue GmbH, nordBLICK kiel Ausbildung, nordBLICK Kiel Termin, nordBLICK Kropp, Augenarzt nordBLICK Elmshorn, Maria korostychenko
Similar places near
Nordblick Rentals Nordblick Rentals 0 meter Vi skapar fastigheter som möter våra kunders behov och ger plats för deras drömmar. D...
Comment on this business

to add Nordblick Work map to your website;