facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordens Fotoskola

Nordens Fotoskola

About

Välkommen till Nordens Fotoskola! Här informerar vi om vad som pågår på skolan, delar länkar till intressanta bildreportage och tankar kring fotografi.

Story

Nordens Fotoskola Biskops Arnö är idag en yrkeshögskola i bildjournalistik. Skolans överordnade inriktning är redaktionell bild. Den studerande lär sig att kommunicera, beröra och dokumentera med bilder, samt att skapa och förstå journalistik. YH är en eftergymnasial utbildningsform som ska ge en praktisk yrkesutbildning av hög kvalitet som leder till arbete. Den studerande ska efter studier på Nordens Fotoskola kunna verka inom följande yrkesroller: Fotograf, bildjournalist, bildredaktör, redigerare. Utbildningen är sex terminer lång, varav 2 terminer är praktik.



"Nordens Fotoskola ger dig gedigna kunskaper i det fototekniska förfarandet, helt enligt de krav som yrkeslivet ställer på en fotograf. Du lär dig att berätta och beröra med bilder och att arbeta i olika genrer för redaktionell användning till både magasin och dagspress."
Address: Biskops Arnö, Biskops-Arnövägen, 746 93 Bålsta, Sweden
Phone: 0171-826 70
City: Bålsta
Zip Code: 746 93



related searches: fotoskolor, fotoskolan sthlm, nordens fotoskola instagram, biskops arnö, bildjournalist, biskops arnö författarskola, bildjournalistik utbildning, biskops arnö boende
Similar places near
RosaHelikopter.se RosaHelikopter.se 9 km RosaHelikopter.se - Flygfoto & Flygfilm med hög kvalité och service Tillgänglig i Up...
OLLIVER PHOTOGRAPHERS OLLIVER PHOTOGRAPHERS 10 km Weddings | Children | Landscape www.olliverphotographers.com
Comment on this business

to add Nordens Fotoskola map to your website;