facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordeviks Livs

Address: Kroksdalsvägen 3 , Skärhamn 471 32, O, SE
Phone: +46 304 67 69 00
City: Skärhamn
Zip Code: 471 32



related searches: Almölivs
Similar places near
Kungsstigen Tjörn Kungsstigen Tjörn 371 meter
Styckens Bageri o. Speceri Styckens Bageri o. Speceri 579 meter Väldigt trevlig litet bageri/café med vänlig personal. Maten var väldigt god och det ...
Reviews
En bra ICA butik i Skärhamn. Ligger lite avsides och är svår att hitta tyvärr men en riktig bra ICA. Det är inte lika dyrt där som på andra ICA. Affären har en bra och stor delikatess, chark och ostavdelning. Mycket fint bröd och kaffebröd att välja på stort utbud av fisk, väldigt fina räkor som är lite billigare än i andra affärer. Affären har det mesta helt enkelt och är värt att handla i om man ändå är i Skärhamn. Det är ordning och reda i hyllorna. Det är riktigt stort där inne så det blir aldrig trångt. Inga långa köer i kassan och det går snabbt att handla. Affären är en riktig bra ICA affär. Det finns också en övervåning för den som orkar. Denna ICA är bättre än ICA i Kållekärr. Rekommenderas!
Bästa ICA längs hela Bohuskusten...har allt å lite till... hjälpsam trevlig personal..
Bra som vanligt men jag är ju inte ofta där eftersom cjag har inköp hos Almö livs varje måndag men det händer ibland att jag är där och handlar c så Jovisst vbra bemötande som vanligt toppen toppen Mvh larsa
Mycket trevlig butik. Välsorterade, bra planering. Lätt att hitta vad man söker
Nästa ICA att besöka! Där kan du handla mat, fika på kafé och barn kan unna sig leka i bollhav. Toppen ju! Alltid färska varor och trevlig personal!
Stort utbud, hjälpsam personal. Ett nöje att handla där.
Bra sortiment. Men tycker inte om att priserna går upp så mycket på sommaren. Trodde inte på folk som sa det. Men de hade rätt. Priserna gick upp mycket I somras.
Här finns det mesta man behöver till överkomliga priser. Bra service och trevlig personal.
Jättefin butik med rätt höga priser. God lunch.
Stor butik, med mat&dagligvaror på bottenvåningen, klädartiklar & annat på övervåningen. Trevligt bemötande. Priserna präglas dock av ICA's monopol på Tjörn.
Comment on this business

to add Nordeviks Livs map to your website;