facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordfarm Maskin AB

Nordfarm Maskin AB

About

Välkommen till Nordfarm Maskin Facebook-sida. För dig som gillar maskiner för lantbruk, entreprenad och skog. Återförsäljare över hela landet!

Story

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige.

Vi tar in maskiner från hela Europa. Många av dem har blivit marknadsledande genom åren. Vi är generalagenter bland annat för finska Avants kompaktlastare samt OFAs slirskydd, tyska Fellas vallmaskiner, holländska Peecons mixervagnar och Perfects betesputsare, franska Jeantils gödselspridare, halmsnittare och kreatursvagnar, estniska Palms skogs- och transportvagnar och många fler. Gemensamt för dem alla är att de är välkända kvalitetsmaskiner som passar de svenska förhållandena.

Products

Avant kompaktlastare, Fella vallmaskiner, OFA slirskydd/ snökedjor, Japa vedmaskiner, Palms skogsvagnar, Palms dumpers, Farmi flishuggar och mycket mer.

Address: Surgatan, 602 28 Norrköping
Phone: 011-197040
es.mrafdron@ofni
City: Norrköping
Zip Code: 602 28



related searches: Närlant Import AB, X-Maskiner AB, Trejon
Similar places near
RS Agrotec AB RS Agrotec AB 1 km Lantbruk / Entreprenad
Reviews
Arbetsrelaterat.
Kul arbetsplats med bra stämning, fantastiska kollegor och dessutom kunder som brinner för den gröna näringen, svensk mat och för skogen. Gillar!
Transporterade folk till och från företaget med buss. Trevligt bemötande!
Bra maskiner, god kvalitet och dessutom rätt pris.
Bra ställe.
Mycket trevlig personal
Comment on this business

to add Nordfarm Maskin AB map to your website;