facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordia Buss & Resor

Nordia Buss & Resor

About

Nordia Buss åtar sig alla typer av beställnings-körningar i hela Europa, även med kort varsel och har dygnet-runtjour.

Story

Nordia Buss AB är ett av Västsveriges större fristående privata bussföretag. Vi är entreprenör åt Swebus och utför ordinarie trafik på linjen Göteborg-Oslo och extrabuss-trafik på linjerna Göteborg-Köpenhamn-Linköping-Örebro-Karlstad-Oslo.

Vi har 7 moderna turistbussar i storlekarna 13-58 personer (vi kan skaffa fram bussar upp till 81 personer om det behövs). De 5 största har toalett, dvd, kylskåp, kaffeautomat, air-condition, 220 V och gratis trådlös internet ombord!

Ägaren Per Nordin har 42 års erfarenhet av branschen och våra 15 chaufförer har decenniers rutin bakom ratten. Nordia Buss är medlem i BR – Bussbranschens Riksförbund och har kollektivavtal.

Nordia Resor arrangerar sällskaps- och gruppresor i Sverige och Europa för föreningar, företag, olika typer av grupper och storlekar. även små grupper är välkomna!

Gruppresorna produceras helt efter kundens önskemål eller i samråd med oss.

Nordia Resor är agent/återförsäljare för de flesta rederier tex. Stena Line, Silja Tallink, Color Line och DFDS och vi kan även erbjuda kombination med buss, tåg och/eller flyg.

Vi har egna avtalskontrakt med de största hotellkedjorna – mycket konkurrenskraftiga priser!

Address: Kvarnbacksvägen 5, Rönnäng
Phone: 0304-677 222
City: Rönnäng


Reviews
Nordia med personal är alltid proffsiga, o duktiga på service, så de har framtiden för sig, helt klart, o fin buss park, hälsar Armand, ägaren o personal,
A very pleasant journey in Norway, especially thanks to our bus driver Johann Översatt av Google En mycket trevlig resa i Norge, speciellt tack vare vår busschaufför Johann
Comment on this business

to add Nordia Buss & Resor map to your website;