facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordic Camping Ekudden

Nordic Camping Ekudden

About

Ekuddens Camping, Vänerns Pärla i Mariestad.

Address: Ekudden, 542 01 Mariestad Mariestad
Phone: 0501-10637 bokningsnummer: 0771 10 12 00
City: Mariestad
Zip Code: 542 01 Mariestad


Similar places near
Hamnmagasinet i Mariestad AB Hamnmagasinet i Mariestad AB 1 km Väldigt trevliga och serviceinriktade, löste mina ärenden fast jag inte var så tydlig...
Sundsörns Camping Sundsörns Camping 8 km Fin o populär camping. Stora gräsytor runt badplatsen, fin sandbotten, linbana o fo...
Reviews
Trevlig camping belägen på gångavstånd från vackra Mariestad. De pampiga ekarna på campingen gav behaglig skugga, fina badmöjligheter både i Vänern och i pool. Anläggningen gav ett välskött intryck och vi saknade ingenting vid vårat besök.
Mysig camping, bra stuga, god mat. Lite svår att hitta stugan, kunde skyltas lite bättre. På det hela bra/mycket bra.
I nuläget så är campingen rätt så risig, som om den inte sköts om. Förvisso lågsäsong men lite basic skötsel tycker jag man kan begära när campingen är halvdyr. Låg beläggning på campingen just nu så därför lugnt och skönt.
Bra camping, och fint bad. Nära till centrum.Tjänst: 4/5
Fräscha hygien utrymme, bra vandringsleder. Vacker utsikt, får åka dit på sommaren ngn gång.
Låg ute på Udden C504. Bra plats om vädret är bra, men man får hålla i sig om det blåser :- På Udden blir man lite mer själv, då platser är väl tilltagna. Köket i service huset var snyggt o rent. Spisar/spisplattor behöver dock bytas ut. Annars var duschar o toaletter ojämnt städat. Att under vissa dagar inte ha städning alls, funkar dåligt under högsäsong. Det blir smutsigt och ofräscht helt enkelt! Varför går inte personalen någon runda o kollar ur säkerhets synpunkt? Många husvagnar står åt fel håll, trots tydliga instruktioner. Vattenposter är inte utmärkta på kartan i broschyren man får. Här fanns massor med tunnor o sopsortering, vilket är bra. Men till gästerna, skicka inte dom små barnen för att slänga sopor. Dom når inte upp högt nog till containern, och ställer således påsen på marken= fest för alla fåglar. Och det ser minst sagt förjävligt ut på morgonen.
Har försökt att ringa receptionen på Ekudden ett flertal ggr men inget svar då det " är mycket folk som ringer till oss nu" så blir alltid vidarekopplad till First Camps centralbokning. Valde då att försöka komma i kontakt via mejl vilket även de på centralbokningen rekommenderade. Har nu väntat på svar i två dygn och frågan i mejlet gäller för vår ankomst i morgon. Hur mkt har ni att göra i receptionen på campingen egentligen? Har mejlat betydligt större campingar t ex Böda Sand och får alltid svar samma dag. Läser sedan andras recensioner ang bl a städ och campingens ojämna och kuperade platser så känner att det inte kommer bli ngn bra vistelse där tyvärr.
Jag var bara där o titta Det var nöjda folk där
Trevlig camping i vacker skogsmiljö med möjlighet till bad i Vänern med sandstränder. Liten livsmedelsbutik finns och även en del aktiviteter för barn/familj såsom minigolf och cykelbilar. Ett av toaletthusen var något underdimensionerat högsäsong/början av augusti då det ofta var kö. Familjerummet kryllade av spindlar, vilket skrämde slag på vissa familjemedlemmar. Duscha gick att göra obegränsat små duschhytter och smidig in- och utpassage med passerkort. Ett servicehus med flera diskhoar och kök finns också. Föredömligt enkelt att boka och välja plats online med tydlig prisinformation!
Bokade en husbilsplats på Ekudden Mariestad och då husbilen skulle göras i ordning insåg vi att den har under vintervilan havererat. Bokade utan avbeställningsskydd då vi under åren alltid kom i väg till denna fantastiska camping. Vi har under åren naturligtvis både rekomenderar campingen till vänner och bekanta och även sett till att få med oss vänner till campingen. Husbilshaveri skulle inte stoppa oss från att besöka Ekudden varför jag skyndsamt bokade en stuga. Kontaktade därefter campingen och bad om avbokning av husbilsplatsen pga haveriet. Jag fick kalla handen av både personal på Ekudden och deras kontaktcenter. Nu kommer vi att debiteras både för stugan och husbilsplatsen då vi inte hade bokat med avbeställningsskydd. Tack First Camp Ekudden för att ni lever efter era ledord som ni anger på er sida. "Kunden i fokus och omtanke" lyder texten på er sida.... Sista gången jag besöker er och hoppas att ert företags ekonomi blomstrar rejält på grund av att ni debiterar mig 1300 kronor. Tack! Esad Ajanovic
Comment on this business

to add Nordic Camping Ekudden map to your website;