facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordic Camping Mellsta

Nordic Camping Mellsta

About

Mellsta Camping är belägen i den natursköna Mellstaparken, alldeles i kanten av den slingrande Dalälven.

Story

Mellsta Camping är belägen i den natursköna Mellstaparken, alldeles i kanten av den slingrande Dalälven. I generationer har Mellstaparken varit ett av Borlängebornas käraste utflyktsmål.

Med sitt stora utbud på serviceinrättningar och med sin vidunderliga utsikt över Dalälven lockar den både sommarfirare och gästande campare.

Address: Mellstavägen 3, 784 68 Borlänge (commune)
Phone: 0243-21 22 99
City: Borlänge
Zip Code: 784 68


Similar places near
Mellstaparken Mellstaparken 74 meter Lugn och bra anläggning. Dock svårt att ta sig in pga dåligt plogat samt dåligt place...
Tyllsnäs Udde Tyllsnäs Udde 9 km Mycket välordnad camping med väldigt serviceinriktad personal. Väldigt fina platser o...
Tyllsnäs Vandrarhem & Camping Tyllsnäs Vandrarhem & Camping 10 km Bortsjasade av sur och otrevlig människa. Kommer verkligen inte tillbaka.Tjänst: 1/5...
Romme stugby Romme stugby 23 km Bra bad och fiskevatten samt bra cykelstigar i skogen och hundpromenad. Stugan var p...
Reviews
Bara där på skolavslutning men ändå, mycket bra plats för det också.Rum: 5/5
Första och sista gången vi var där i alla fall . Tråkigt , alla andra First Camp vi varit på har alla varit jättefräscha .
Fint område och väldigt rent och snyggt. Mycket att göra för den aktiva. Servicehusen var stora och fräscha. Men det var onödigt dyrt att tälta, det sätter ner betyget mycket. 275 kronor för ett tält utan elplats! Det jag saknade var en liten butik där man kan köpa lite enklare livsmedel.
Fint runtomkring och god mat i restaurangen. Men sängarna i stugorna var under all kritik. Våningssängar som var stenhårda. Lövtunna madrasser så man kände ribbotten rätt igenom. Ingen av oss 6 stycken som sov i stugan kunde sova den natten vi låg över. Stugan var inte städad när vi kom dit iheller. Grisigt på golvet och mycket damm på toaletten och vasken. Kommer aldrig besöka denna camping igen.
Vi var enbart här för att spela minigolf. Banorna var små och risiga. Saknar dom gamla längre barnorna. Tar ca 15 min att spela igenom allt om man kör 7 slag på varje bana. Det som var positiv var priset.
Denna vinter med prishöjningar på elen o boendet för att det skulle bli så mycket bättre service kom av sig innan det ens hann börja och nu höjs elen ännu en gång!!! så blir det kallt igen får man väl anskaffa sig en eskimå- eller isbjörnskostym å slå av värmen i vagnen. Men iaf, betyget sänks rejält pga den uteblivna servicen kontra prishöjningarna.
Bra camping. Första året fick vi en stuga med fryst vatten. Då fick vi använda servicehuset. I servicehuset Om jag minns rätt var det ett badrum som var helt blött inuti. Såg ut som nån hade kissat ner hela. Andra året fick vi en stuga där allt fungerade normalt, då var allting bara bra.
Tråkigaste camping plats, INGET barnaktivitet, barn lekplats är dåliga, ENDAST mini gold finns på camping plats. Endast camping plats utan badplats. spindelväv utanför stuga dorren och sittplats. 90 Talet TV i service rummet. WIFI FUNKAR INTE ALLS i stugan. SUPER BAD, KOMMA INTE HITRum: 3/5
Fin camping! En aning för tätt intill vägen 70 men vem bryr sig om man har så mycket att njuta. Finns bastu, rena duschar o toa. Stort campingkök. Trevlig personal, ung man som betedde sig mycket välkomnande!
Andra gången som vi bor på denna campingen. För några år sedan bodde vi i husvagn. Men denna gång hyrde vi en stuga. Den var helt perfekt. Rymligt allrum. Bra kök. Nytt o fräscht badrum. Sängarna var dock lite hårda. Men det gjorde inte så mycket. Vi satt ute på altanen en av kvällarna. Då o rasslade det i skogen bakom. Plötsligt stog där två highland kattles kossor och glodde på oss. En av morgnarna så skuttade det förbi en ekorre. Utsikten mot älven var så himla fin. Väldigt bra att det fanns motionsspår nära också.
Comment on this business

to add Nordic Camping Mellsta map to your website;