facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordic Green Design

Nordic Green Design

About

Vi på Nordic Green Design arbetar med att skapa unika och gröna miljöer på kontor i hela Sverige. Vi gör växtväggar, mossväggar, marinamiljöer och växtinredningar anpassade efter era önskemål.

Story

Nordic Green Design skapar nya förbättrade omgivningar för företag och offentliga miljöer. Med vatten och natur i samarbete för att främja total inspiration och ökad livskraft för människor på olika arbetsplatser. Detta är vårt främsta sociala ansvar! Att ta in det gröna i kombination med vatten och fiskar stimulerar varje människa att må bättre. Oavsett om det gäller patienter på sjukhus som överarbetad kontorspersonal inom näringslivet. Nordic Green Design, med våra erfarna inredare anpassar varje arbetsplats efter behovet av hälsoeffekter samtidigt som att förstärka företagets profilering. Vi stödjer dessutom BRIS och Barncancerfonden.

Växtinredning är ingen nyhet!
Framför allt i de Nordiska länderna har nyttan med växtinredning varit erkänd för företag och offentliga miljöer redan för 30 år sedan. Kombinerar man dock denna nytta med nya och unika installationer som inspirerar människor till ökad viljekraft och arbetsförmåga, då har man en stor nyhet!

Nordic Green Design – När du vill ha en förändring!

Address: Starrbäcksgatan 3, 172 74 Sundbyberg
Phone: 08-684 040 50
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 74


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Nordic green design vaxter
Similar places near
Debe Flow Group AB Debe Flow Group AB 2 km Usel hantering av garantiärende, räkna inte med hjälp av detta företag om ni får prob...
Xylem Water Solutions Sweden Xylem Water Solutions Sweden 2 km Alltid trevligt bemötande och bra servicepersonal
Alise Axelsson Alise Axelsson 2 km Alise Axelsson in Scandinavia’s leading relationship mentor helping couples to create...
Reviews
Fint och välkomnande kontor, trevlig personal!
Professionellt bemötande. Rekommenderas.
Comment on this business

to add Nordic Green Design map to your website;