facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordic Heating

Nordic Heating

About

Störst på pelletskaminer och skorstenar! Även stort sortiment av vedkaminer och tillbehör.

Bra priser och en hög servicevilja! Leverans till hela landet.

Story

Hos Nordic Heating finner du breda sortiment av skorstenar, pelletskaminer & vedkaminer



"Gästriklands största butik för kaminer, skorstenar och solceller. Vi har ett av Sveriges största lager och levererar över hela landet!"
Address: Stentorpsvägen 12, 81842 Forsbacka
Phone: 026-30340
es.gnitaehcidron@ofni
City: Forsbacka
Zip Code: 81842


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Kamin nordic heating forsbacka, Nordic heating Sandviken, Nordic Värmesystem, Vattenmantlad kamin, Vedspis MBS
Reviews
Bra utfört arbete med anpassning av murstock för kamin även beställd av företaget. Nu hoppas vi bara att sotaren blir nöjd och att kommunen ger klartecken till att elda i kaminen.
Trevligt bemötande, hjälp får man och de fixar efter behov. Rekomenderas varmt.
Många bra produkter på hemsidan. Hade fått 5 stjärnor om den varit lite mer mobilanpassad.
Mycket kunnig o trevlig personal det var en lång resa dit men det var det värt, Mikael visa oss flera alternativ ,så vi kan verkligen rekommendera den firma, jag skulle gärna vilja gärna ge dem 6 stjärnor. F.J.
Jag är jättenöjd med Nordic Heating. Jag köpte en vedkamin av dom under februari månad 2020. Jättetrevligt bemötande oavsett vem jag kom i kontakt med, väldigt kunniga och de tog verkligen tid åt att prata med oss när vi var där. Jag är supernöjd helt enkelt, rekommenderas!
Mycket vilseledande offert där de tar upp arbete som en post samt milkostnad som en annan. När fakturan sen kom är milkostnaden inte med utan man har debiterat restid. Vilket i vårt fall betydde en fördubbling av arbetskostnaden mot verklighetens arbetade timmar, Bristfällig installation, kaminen står snett samt plåten i taket är repig och ful. De har även gjort om toppen på skorstenen en gång. Deras egna sopor tog de inte heller reda på. Ingen egenkontroll överhuvudtaget på utförd installation. Dock funkar kaminen och den är vi nöjda med.
Bra service i utställningen Slutresultatet av affären blev kanon, hantverkarna var effektiva å städade eftrr utfört arbete.
Comment on this business

to add Nordic Heating map to your website;