facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordic Wellness

Nordic Wellness

About

På vår familjära klubb får du alltid det bästa bemötandet och den hjälp du behöver av vår kunniga personal!

Story

På vår familjära klubb får du alltid det bästa bemötandet och den hjälp du behöver av vår kunniga personal!



"Välkommen in för att träna hos oss!Gå in på hemsidan för att se våra bemannade och avvikande öppettider."
Address: Göteborgsvägen 3, 443 30 Lerum
Phone: 0101555283
City: Lerum
Zip Code: 443 30



related searches:
Similar places near
Friskis&Svettis Lerum Friskis&Svettis Lerum 677 meter Friskis Lerum erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla....
Fightsportsstudio - personlig träning i Lerum Fightsportsstudio - personlig träning i Leru... 1 km Fantastisk bra måste prövas! Jonas som driver denna studion har flera års erfarenhet ...
Lerums Kickboxning Lerums Kickboxning 3 km Grymt bra träning
Reviews
Första gången vi var där och min vän. Fräsch gym med många olika maskiner. Fint omklädningsrum hos damernas. 2 helt fantastiska unga killar som jobbade i receptionen den dagen! Lördag 4 feb vi berättade att vi vad där där för första gången. Att vi blivit hotade av en man som är på samma gym som oss och att vi känner oss otrygga där och att vi inte känner oss tagna på allvar och att personalen inte vidtar åtgärder.viDe tog oss på allvar och la in en varning på mannen i datorn. Såna fantastiska killar som tog tag i problemet direkt och vi kände oss lyssnade på och tagna på allvar! Tack!
Generellt väldigt nöjd med gymmet. Det saknas dock en boxningssäck. Hade önskat Fight pass eller liknande på helgerna också utöver den som körs på onsdagar.Sådana pass är mest effektiva när man kan köra minst två gånger i vecka.
Bra gym, bra variation på träningssalar och pass. Både virtuellt och med instruktörer. Les Mills ! Rent och snyggt. Lättillgängligt med parkering direkt utanför och nära till pendeltåg och buss.
Blev mycket förvånad efter mitt första besök på Nordic Wellness i Lerum. Jag trodde verkligen det skulle vara MYCKET högre kvalitet på maskinerna, många av dem var trasiga på något sätt. Så gamla maskiner på ett gym har jag aldrig sett tidigare, dessutom allt i en enda röra. Ingen ordning på något, inte ens på herrarnas omklädningsrum. En toalett dessutom??? Öhh. Ja, det här är ett gym som man bör lägga ner eller total renovera.
Bra medelstort Gym med lagom med folk. Enda minus det saknas bastu
Ingenting fungerar. Trasiga maskiner, Trasiga skåp. Uppiffades för inte så längesen men märks knappt
Absolut de luffigaste Nordic i västra Götaland, byter ej ut söndriga maskiner, 20% av skåpen funkar. 2/5 bänkar funkar. Extremt inkompetent platschef
Ok som ett basic gym. Många gamla maskiner av blandad kvalitet. Vissa är från Hendenhös tid. Bara En toa i herrarnas omklädningsrum=kö
Bra öppettider. Helt ok utbud av maskiner, fria vikter och bänkar åtminstone räcker det kl 5-7 på morgonen... Uselt är att det kan ta många veckor innan maskiner lagas även om det är så enkelt som en vajer som är av. Klisterlappar som indikerar vikt på maskinerna kan vara borta i månader. Det är också väldigt stökigt på morgnarna innan personalen vaknar. Inte många vikter på sina platser. Också dåligt att det inte finns någon möjlighet att akut få kontakt med personal utanför bemannande tider. Skulle vara bra om tex en elektroniskt skåp krånglar har hänt, ytterdörren inte fungerar hände i morse eller det regnar och läcker in genom taket har hänt tidigare.
Jag gillar Nordic Wellness. Bra utrustning, trevlig personal. Men, jag ger endast en stjärna, och enbart för detta, man tvingas ha ett Facebook-konto för att använda Wi-Fi. Så urbota dumt! Detta bekräftatades av personalen också och bad henne vidarebefordra till överkucku. Det är extra illa när mobildata täckningen är nästintill obefintlig.
Comment on this business

to add Nordic Wellness map to your website;