facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordiska Bilkompaniet

Nordiska Bilkompaniet

About

Välkommen till Nordiska Bilkompaniet!
Hos oss hittar ni begagnade bilar i olika prisklasser.

Address: Fridhemsgatan 7, 73339 Sala
Phone: 022410045
City: Sala
Zip Code: 73339



related searches:
Reviews
Köp eller sälj aldrig ngn bil till denna bilfirma. Riktig luriga! De visar sig att de är vänliga, ärliga i förhandlingarna tills de får dig skriva på köp/sälj avtalet, sedan om du ska kontakta dem igen, lyfter inte ens på luren, arroganta och svarar inte på vad man vill få fram! Några tips om du ska köpa bil där kontrollera: Kamrem bytt, Ac funkar, Däckens mönsterdjup, alla bromsskivor, stötdämpare, kräv 6-12 månaders garanti och kontrollbesiktning innan du köper bil av dem!
Schysst bilfirma bra säljare han var ärlig. En sak till. Inte som andra ställen när du kommer in i lite mer alldagliga kläder och säljaren knappt tittat åt en. Här dömde dom inte boken efter omslag utan fick hjälp direkt när jag klev in
Köp aldrig bil härifrån. Bilen gick sönder efter 2 veckor. Sen vill dom inte hjälpa till eller svarar. Skyller på massa annat. Skickade på vart bilen stod ni har inte varit kontakt med Volvo heller då hade ni fått alla uppgifter. Kan inte ta kort på bilen när den inte finns i närheten?! Nått ansvar borde ni ta. Vadå fixat bilen omgående ni hade ju stängt? Sen svarar ni inte på hela dagen. Skojar firman usch fyfan
Inte att rekommendera om du söker en riktig seriös bilhandlare. Jag blev tvungen att utföra reparation akut på annan verkstad. När jag frågade om de var villiga att ersätta mig för mina reparationskostnader, nekade dom. Hänvisar till KKL. När jag bad om att bli kompenserad för reservdelen uppskattat inköpspris för deras del, vilket jag fått från säljare så svarar dom inte på skickade mejl.
Rekommenderas varmt! Det gick snabbt att få både prisförslag och en tid bokad, och servicen är 100%-ig! Min kära bil är SÅ fin efter deras lackbehandling, och insidan gjorde de så ren så jag knappt tordes sätta mig på de fina sätena! : Det är dessutom alltid extra roligt att vara kund hos någon med så stor yrkesstolthet som dessa killar har! Anlita dem!
AC och GPS trasiga, trots att de annonserade om att de var OK. Svarar ej på mejl eller tele. Never again så se upp med dem. Ljög mig rakt i ansiktet och påstod att de inte hade GPS med i annonsen, jag har sparat den.
Har letat en XC60 som passat mina kriterier väldigt länge, frågade dessa killar om de kunde hjälpa mig och nu är jag ägare av en. De hjälpte mig med allt från att hitta bilen, optimera motorn som jag gärna ville och sälja bilen jag hade. Blir garanterat att kolla med dessa killar nästa gång. Bara gott att säga!
Bytte in min bil mot en Renault hos dessa grabbar, var lite skeptiskt då jag aldrig handlat hos dom förut utan har en bilfirma jag alltid använder. Tyvärr så var det ett dolt fel på bilen som uppkom 800 mil senare, då det var en fransk bil så vart jag då inte chockad men kontaktade bilfirman och dom löste problemet åt mig på ett väldigt bra sätt. Kan varmt rekomendera denna bilfirma då dom tar sitt ansvar och gör rätt för sig ifall olyckan skulle vara framme. Trevliga är dom också och man känner sig som en uppskattad kund.
Världens bästa service och personal
Tusen tack Nordiska bilkompaniet för en super smidig affär på min vackra audi A7, bästa firman som har och alltid leverar fina bilar till marknadens bästa priser!!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Nordiska Bilkompaniet.

Sala car dealership

opening hours, reviews, map, satellite view. Sala sala motor vehicle company location, how can i go. Nordiska Bilkompaniet address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Nordiska Bilkompaniet. On this website you can share your comments and experiences about Nordiska Bilkompaniet with other people.

to add Nordiska Bilkompaniet map to your website;



Similar places near
Rogers Däck Rogers Däck 206 meter Turbomatad personal på det stället. Proffs ut i fingerspetsarna. Trevligt bemötande o...
Möller Bil Sala Möller Bil Sala 246 meter Grymt bra service och skicklig personal.
AD Bildelar Sala AD Bildelar Sala 259 meter Trevliga och hjälpsamma att lösa problem . Mycket grejer har de hemma till ok prise...
Bilia Bilia 933 meter Super service av er tekniker som hjälper mej med min punktering idag. Från att jag fr...
FriskMotorsport FriskMotorsport 962 meter
Carspect Bilbesiktning Sala Carspect Bilbesiktning Sala 1 km Bra bemötande och förstående personal
Kumlin Suspension Kumlin Suspension 4 km Bästa servicen,
Sala street cars Sala street cars 11 km Vi är en grupp som håller på med drifting,street race och bilträffar