facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordiska Galleriet, AB

"Tänk om allt du tidigare tänkt om en designbutik. På Nordiska Galleriet skapar vi unika hem och upplevelser med världsledande designmöbler, belysning och detaljer. Välkommen!"
Address: Nybrogatan 11 , Stockholm 114 39, AB, SE
Phone: +46 8 442 83 60
City: Stockholm
Zip Code: 114 39


Opening Hours

Monday: 11:00-19:00
Tuesday: 11:00-19:00
Wednesday: 11:00-19:00
Thursday: 11:00-19:00
Friday: 11:00-19:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: nordiska galleriet utförsäljning, nordiska galleriet jobb, nordiska galleriet outlet, nordiska galleriet rabattkod, nordiska galleriet göteborg, nordisk design möbler, nordiska galleriet butik, nordiska galleriet alla bolag
Similar places near
DesignTorget DesignTorget 31 meter
Indiska Indiska 117 meter
Stockholm Art Gallery Stockholm Art Gallery 151 meter Sweden Art Gallery provide Global Artwork worldwide, with portrait gift drawing paint...
Kurt Ribbhagen Kurt Ribbhagen 188 meter
Tehuset Java Tehuset Java 190 meter
Kartell Kartell 191 meter Underbara möbler! Bra läge i Stockholm.
Zara Home Zara Home 203 meter Jättefin butik. De har allt som behövs hemma! Jag köpte tallrik, bestick, handdukar o...
Gant Gant 203 meter
Lagerhaus Lagerhaus 224 meter
Drömhuset Drömhuset 225 meter Många saker fanns i denna butik. Allt i varierande prislägen. En del nostalgiska sake...
Modernity Modernity 227 meter Vacker lokal. Väl och kunnigt utvalda varor, lagom smal genre. Väldigt trevlig och ku...
DIS Inredning DIS Inredning 252 meter Jag är väldigt nöjd med DIS på alla sätt. Butiken är stilsäker och mycket inspirerand...
Malmstenbutiken Malmstenbutiken 271 meter Fantastisk butik med den bästa servicen möjlig! Det kändes som att personalen genuint...
Asplund Asplund 272 meter Får inget bra intryck av den här butiken som försöker se exklusiv ut. Sliten lokal so...
Svenskt Tenn Svenskt Tenn 279 meter Plus på allt. Underbar bordservering på cafeterian, tillgänglig toalett på flera våni...
Hans Mikaels Hans Mikaels 289 meter Bra inredningbutik med god service! Hade önskat att deras hemsida var mer välutveckla...
Nessims Nessims 297 meter Jättebra service och kunnig personal. Synd att de stänger snart :
Reviews
Köpte en dyr möbel som inte kom fram. Paketet hamlande på ett utlämningsställe 4 mil bort. Jag fick ingen kompensation eller rabatt på nästa köp eller någonting. Den trevliga tjejen jag pratade med på kundservice sa att allt var DHL´s fel. Men jag kommer aldrig mer att handla hos Nordiska Galleriet i hela mitt liv igen. Sjukt dåligt sätt att behandla kunder som bränner en månadslön på en möbel.
Kunde inte registrera bolag, fel på deras validering av orgnummer. Även fel priser visades på produklist/produktdetalj. När jag kontaktade supporten skickade dom mig till ett helt annat bolag?. Helt värdelös site och support. Handla ej här.
Detta torde vara Stockholms bästa möbelaffär. Unikt sortiment, fantastisk utställning g. Speciella möbler som annars kan vara svåra att hitta. Jag fastnade först och främst för belysningen. Riktigt fina armaturer. Även när det gäller mattor och tavlor så skiljer Nordiska Galleriet ut sig. Personalen är både kunnig och tillmötesgående. Mycket hög servicenivå. Bravo. Vill ni ha något speciellt till er inredning så rekommenderar jag ett besök. Ni lär inte bli besvikna. Full pott.
Riktigt snygga designmöbler och inredning. Långt ifrån billigt men design kostar.
Var inne i butiken idag väldigt bra utbud av designmöbler. Letat så länge och hittade äntligen soffan jag ville ha. Superbra kundservice, hjälpte mig med alla mina tusen frågor. Missa inte!
Ett riktigt bra sortiment med varierande prisklass. Men de hade armaturen jag letat efter länge så det var värt besväret att ta sig in. Det är inspirerande med alla utställda möbler och det finns alltid något man kan ta med sig hem.
Mm, jag gillar verkligen dessa butiker med alla vackra ting. Inte så många möbler att beskåda i butiken, även om många går att beställa, däremot stort utbud av lampor och inredningsdetaljer.
Jag tycker att butiken är ganska bra. Somliga klagar på rasism och nedlåtande beteende. Jag upplever inget sådant bemötande överhuvudtaget. Tvärtom, samtliga medarbetare har visat sig vara tålmodiga och tillmötesgående. En av flickorna kanske inte var helt påläst eller insatt, inte nödvändigtvis falsk. Detta trots att jag för närvarande bor i en håla, har ett iranskt efternamn, varit allmänt krävande som kund och ännu så länge bara gjort ett mindre köp. Kanske får jag den respekten som jag faktiskt får hos dessa typer av butiker för att jag är verbal får ständigt höra att jag kommunicerar som en etniskt svensk 40-50+ åring fastän jag är klart yngre och eftersom att jag de facto är uppväxt på Östermalm. Man är vad man är, då spelar etnicitet och bostadsort mindre roll. Sedan angående verksamheten kan man alltid spekulera huruvida tidigare ägare av gamla skolans Östermalmsentrepenörer agerat. Ja, absolut. Dagens kundmedarbetare osar inte klass, stil, konservatism och genuin servicekänsla på riktigt samma sätt som förr. Men det är nog snarare ett problem med den aktuella samhällsutvecklingen att göra, inte enbart Nordiska Galleriet. Det finns alltför många höjdare vars barn har svikit den gamla skolans ideal. Det är inte enbart "nyrika". Det är nya tider nu... På gott och ont. Sedan vill jag påstå att att sortimentet är bra, priserna mycket bra för vad det är men leveranstiderna mindre bra. Det är ändå godtagbart för mig som har tålamod. När jag beställde fick jag en uppfattning av att det var lite rörigt, man hade inte helt koll på olika ordrar. Jag tycker för övrigt att de egna limiterade produkterna, kändes en smula oinspirerande. Men det kanske bara är jag. Sammanfattningsvis en mycket bra möbelbutik med smärre brister.
Stockholms i särklass bästa möbelbutik. Skapar ofta nya inspirerande inredningar. Förutom kvalitetsmöbler och armaturer finns här designprodukter, böcker och konst.
Snygga grejer. Men dyrt.
Comment on this business

Directions to Nordiska Galleriet, AB with public transportation


Östermalmstorg 40 meters
13
14
Östermalmstorg T-bana 110 meters
Nybroplan 120 meters
54
69
76
Nybroplan 130 meters
7
Stockholm Nybroplan 130 meters

to add Nordiska Galleriet, AB map to your website;