facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nordpolens Stenugnsbageri

Nordpolens Stenugnsbageri
Address: Torggatan 16, 53431 Vara
City: Vara
Zip Code: 53431



related searches: Nordpolens stenugnsbageri vara photos, Nordpolen Vara Tårtor, Bryggeriet Nordpolen Vara, Café Nordpolen historia, Nordpolen vara jobb, Frukost i Vara, Vara Bageri, Tårtbuffe Nordpolen
Similar places near
Nybakat i Vara Nybakat i Vara 403 meter Väntade mig inte att hitta ett rustikt först klassigt bageri på en bakgata i Vara...!...
Reviews
Tyvärr en negativ upplevelse. Vi hade höga förväntningar eftersom alla pratat positivt om caféet. Men vi lyckades få betala fullt pris för gårdagens smörgås, inget fel på smörgåsen, men gurkan var som den blir dagen efter, och om det står gårdagens smörgås 25 kr ska man inte behöva betala 65 kr. Vi tog även en kondisbit med saltkola och lakrits, enda smaken vi kände var salt. Kaffet var dock väldigt gott. Jag såg inte att vi fick betala fullt pris förrän vi fick brickan där ordernsedeln låg med, eftersom det var köer hela tiden och jag sitter i rullstol orkade jag inte tränga mig fram för att klaga. Summa summarum av det hela blir: provat det en gång ingen mer.
Bästa kondis jag varit på. Suveränt utbud och dundertrevlig personal. Vi drack kaffe serverade i små kannor, dagens tårta, en godis med hasselnötsfyllning och en till med fyllning, kex i botten och choklad o apelsin på utsidan som jag glömt vad den heter. Suveränt!Tyvärr kom vi på en måndag då surdegsbageriet var stängt. Här andas en härlig atmosfär med en kul historia. Tagit bilder även från andra våningen med Almas och Sveas rum och på tårtuppsättningen vid vår prins bröllop. Vilka lokaler! Väl värt körningen från Uddevalla. 8 av 5 poäng. Tack.
En unikt konditori som är rik på många sett, dvs, inredning, olika typer av mat och servering. Finns många bord. Bra för familj, par, barn familj, grupp, men då kravs en reservation på högtider. Ren toa finns. Vänlig och hjälpsam personal. Servering i både våningen, 1 och 2.
Trevligt kaffe med stort utbud. Hyfsade priser. Värt ett besök om man är i krokarna.
Ett klassiskt konditori med trevlig personal och ruskigt gott fika. Man får intrycket att fikat är bakat med omtanke. Personalen behöll lugnet trots stor tillströmning av nya kunder. Ett stort plus i kanten är att de har ett brett utbud, ren toalett och vackert porslin. De har blick för hur man ska kombinera inredning, där de lyckats bevara den gamla atmosfären samtidigt som man får en fräsch känsla. Ett praktexempel på ett konditori ska vara, helt enkelt!
Bra fika men tyvärr drar personalen ner betyget. Otrevliga och har två gånger fått det jag är allergisk mot trots att jag frågat innan. Sist blev jag så otrevlig bemöt när jag fick fel och det kändes som dem inte tog mig på allvar. Har haft allergisk reaktion som krävs akutvård och vill därför inte ha till svar vi tror det inte innehåller frukt. Lär er personal att allergiska reaktioner kan leda till döden och att därför är inte det okej att tro något.
Underbart trevlig personal fantastiska bakverk Goda smörgåsar gjorda med kärlek rekommenderar detta ställe för livsnjutare
Otroligt god fika! pris lite högt dock.
Top class på alla bakverk. Äkta princessbakelser, alltså utan hallonsylt. Trevlig personal. Populärt, mycket folk.
Fantastiskt konditori med jättemysig servering i trädgården
Comment on this business

to add Nordpolens Stenugnsbageri map to your website;