facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norells Trädgårdscenter Hökåsen

Norells Trädgårdscenter Hökåsen

Story

Plantskola

Address: Kvastbruket 2, 722 31 Västerås
Phone: 02127280
City: Västerås
Zip Code: 722 31



related searches:
Similar places near
Heldors trädgårdsservice AB Heldors trädgårdsservice AB 2 km Vi är ett lantbruksföretag i grunden och sedan 2009 har vi inrikta oss mer åt trädgår...
Maria Schweitz Trädgårdshjälp Maria Schweitz Trädgårdshjälp 4 km Här kommer jag att skriva om mitt företag och vad jag gör
Pelargonhuset Pelargonhuset 6 km Snabb leverans och väl packat! Mycket nöjd med pelargonerna
Reviews
Fin butik, älskar det här stället. Nästan hela min trädgård kommer härifrån! Barnen uppskattar fiskarna, fåglarna och glassen! De har ett galet stort utbud av plantor till köksträdgården under säsongen! Köpt massor med jord och sand här med släp. Snabbt och supersmidigt. Jorden tycker jag är bra, svårt att säga vad växterna tycker men planteringsjorden ser väldigt fin ut iaf och i trädgården växer det! Jag har bara haft strul med en hallonplanta som inte tog sig och det var inget problem att få en ny. Personal finns det bättre och sämre av, 9/10 är det toppen iaf!
Stort varierat utbud och trevlig samt hjälpsam personal
Så mycke växter att välja mellan, och bra kvalitet. Återkommer igen.
Tyvärr väldigt dyra men bra att handla lösvikt från
Fantastiskt stort och bra! Jättemycket växter och en del snittblommor och trevlig personal med! 10/10!
Skulle köpa en kärra jord. Lastaren var på service så de bad mig komma igen en annan dag. Jag föreslog att jag kunde handlasta själv men ville då bara köpa en halv kärra eftersom min rygg nog inte klarar att lasta en hel. Men då ville jag naturligtvis bara betala för en halv kärra. Men se det gick inte trots att jag försökte förklara att detta var en speciell situation när lastmaskinen var trasig. En win win situation. De får sälja lite jord och jag skulle få hem lite jord. Men icke. Jag fick åka hem tomhänt. Hur var det med att ha kunden i fokus? Nej vi har ju våra regler var budskapet. Tur att det på Tunbytorp fanns en annan firma som gärna hjälpte mig.
Alltid bra service och hjälp. Perfekt att hämta jord och grus här! Mycket folk på helgerna, kan vara värt att planera besök på mindre populära tider.
Comment on this business

to add Norells Trädgårdscenter Hökåsen map to your website;