facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norje Havskrog

Norje Havskrog

About

Välkommen till Norje Havskrog den mysiga familjära krogen som har havet som granne.

Story

.Krogen ligger mitt emot byn Norje och har servering av mat, vin, öl och sprit. I samma byggnad finns det även välsorterad glasskiosk. Krogen ligger intill havsbadet som uppskattas av många badgäster. Krogen har även öppet för servering under höst och vår vid olika evenemang och teman. Stugor och husvagnar finns för uthyrning året runt.

Address: Havsbadet 1037, 29476 Sölvesborg
Phone: 045631646
es.gorksvahejron@ofni
City: Sölvesborg
Zip Code: 29476



related searches:
Similar places near
Hanöhus Beach Bar Hanöhus Beach Bar 12 km Helt ok ställe att ta en öl eller drink, dyrt att äta, men fin utsikt.Mat: 3/5
Reviews
Gick dit och handla en pizza, behövde en och en halv för att man skulle bli mätt. En 33a dricka kostar 25 kr vilket jag anser kan vara dyrt. Kommer hemåt och har efter mitt besök behövt sitta på toan i två timmar, därav recensionen. Ölen var dock det som var bra där
Personal som var trött, polaren bad om fyra salamiskivor extra på sin pizza. För 20kr extra så fick han 2st salamiskivor som var delad upp på två! Alla vi fyra som åt där fick problem med magen senare. Dock hade dom kall och god öl och en trevlig utsikt.
Att men kan kalla sig RESTAURANG då man serverar färdiga pizzor på pappkartongen och ölen i platsmugg bör vara varumärkesintrång : Mat och dryck: Bedrövligt men behållningen var att de köpt in goda, färdiga pizzor och att vi var hungriga.
Person som tar beställning ondgör sig över situationen när jag säger att Systembolaget stänger tidigt i Sverige han svarar att Allt Allt är bättre i Turkiet när jag säger så illa är det inte med Allt. När jag går säger jag att det kanske är bättre att flytta till Turkiet där det är bra, han replikerar att det är bättre i Somalia än här. Dyr mat! Sunkigt ställe! Personal katastrof!
Uselt bemötande i glasskiosken av personal utan känsla för service. Läget på krogen är kanon men inredning och allmänt skick är undermåligt.
Riktigt små pizzer till vuxna, undra hur dem är till barn. 210kr dyrt. Ni får nog öka storleken för det pris
Okay mat, mycket bra service. Vi fick låna en badrullstol Job Chair, passade jättebra då det var långgrunt. Lättillgänglig både restaurang och strand, hittade dock ingen handikapptoalett.
Funderade på vilken restaurang vi skulle välja som avslutning på veckan med barn och barnbarn. Det blev Norje Havskrog. Vilken fullträff. Underbar mat, god service och en helt fantastisk krämig välsmakande vitlökssås. Underbart kväll!
Bedrövlig prefabricerad mat! Beställde panerad torsk - paneringen var som en blöt deg. Jag åt inte den! Industriskalad smaklös potatis. Sämsta matupplevelsen på länge.
Jag fick vänta 1 och en halvtimme på min mat samt så glömde de bort min beställning. Kassören kunde inte räkna ut hur mycket det skulle kosta med en 33cl läsk. Det blev också bråk i köket. Blev grovt besviken.
Comment on this business

to add Norje Havskrog map to your website;