facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norlandia Förskolor Pionjären

Norlandia Förskolor Pionjären

About

Norlandia Förskolor Pionjären öppnar januari 2019 i Kolartorp, Haninge och erbjuder 125 platser fördelat på tio avdelningar.



"Norlandia Förskolor Pionjären erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras.Pionjären ligger i området Kolartorp i Haninge och erbjuder 125 förskoleplatser fördelade på tio avdelningar. Förskolan är inrymd i en nybyggd, modern fastighet med nytänkande lärmiljö."

"Norlandia Förskolor Pionjären ligger i Handen. Vill vi ge ditt barn lust till lek och lärande, nya upptäckter och rörelseglädje. Vår egen kock bjuder på dagliga smakupplevelser och energi. Pedagogerna deltar i jakten på kunskap, leder rörelselekar och lär ditt barn om vikten av att leva hållbart – för en tryggare framtid.Vi är en nybyggd förskola inrymd i en modern fastighet med nytänkande lärmiljö belägen i utkanten av ett villaområde i Kolartorp i Haninge. I närområdet finns det gott om grönområden som vi regelbundet besöker. Vi har en stor utegård med stora möjligheter till varierad utomhuslek.Barnen som går på vår förskola bor främst i Haninge, Handen och Vega."
Address: Kolartorpsvägen, 136 47 Haninge
Phone: 072 500 1874
City: Haninge
Zip Code: 136 47



related searches: Norlandia förskolor pionjären haninge age, Norlandia Förskolor AB
Comment on this business

to add Norlandia Förskolor Pionjären map to your website;