facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrlandsrevyn

Norrlandsrevyn

About

Norrlandsrevyn

Story

Gänget som jobbar med humorn i fokus!

Norrlandsrevyns flaggskepp är Nyårsrevyn som produceras varje år i Skönsbergs Salonger i Sundsvall.

Därutöver finner ni oss i alla möjliga sammanhang, från det lilla scengolvet på firmafesten till revyscenen för Svenska Mästerskapen.

Norrlandsrevyn blev SVENSKA MÄSTARE 2011 för landets bästa sketch!

Address: c/o Stefan Bäckström, Fridhemsgatan 23, 85460 Sundsvall, Suède
Phone: 0739473847
City: Sundsvall
Zip Code: 85460



related searches: Norrlandsrevyn app, Norrlandsrevyn reviews
Similar places near
Ninetone Ninetone 1 km Multi-channel network, record label and management
Pipeline Pipeline 1 km Nostalgiskt så det förslår
Emelie Lidehäll Öberg Emelie Lidehäll Öberg 1 km Frilansande illustratör och konstnär Timrå, Sundsvall, Sweden. Instagram: @lidehall...
clav studios clav studios 1 km clav studios. Music, Mix and mastering studio, Sweden
Sensommar Sensommar 2 km År fyra av Sensommar! går av stapeln 6-7 juli 2018 i Sundsvall med artister som: Ales...
Gallerica Gallerica 7 km Gallericas konst och keramik i presentbutik.
UnikKeramik UnikKeramik 10 km Här kan du få se och uppleva unika kärl och skulpturer i en stämningsfull miljö. Öppe...
E.ON Arena E.ON Arena 14 km Vi gick gåbingo.Det va lite isigt och blött och väldigt blåsigt. Men det gick bra änd...
Reviews
Pulvermos. Beställde laxplankan, torr lax och till min förskräckelse pulvermos!! Trots det relativt höga priset ca 250kr. Karln tog oxfilé toast, den serverades på ett rostbröd direkt från brödrosten med en stackars sparris på och dessutom senig köttbit. ungefär samma pris som plankan, vi fick hålla oss för skratt när den kom in. Mycket låg kvalitet på mat och service.
Väldigt god mat, men beställningen var lite skakig! Några beställde potatisgratäng, men fick pommes. Nåja, efter ytterligare några minuter löste det sig, och vi alla 3 fick priskompansation för felserveringen!!! Väl så serviceinriktad personal!
Servitrisen var inte så service-minded såg ointresserad ut när vi kom in, tog lång tid innan maten kom på bordet och efterrätten hann vi äta upp innan kaffet kom på bordet. Annars jättegod mat!Mat: 5/5
Beställde planka kött medium. Fick 2 tunna skivor welldone seg oxfile??? Sen var de pulvermos.... Mitt sällskap fick pommes istället för beställda potatisgratängen. Allas kött var welldone fast ingen valt det i beställningen.
Otroligt bra service med härlig personal. Snabb och smidig servering trots att det var fullt med gäster. Maten var utan tvekan 10/10. Vi var ett sällskap på 4 personer som beställde olika maträtter, alla rätterna såg både bra ut ytligt men smakade också gudomligt. Verkligen värt pengarna!
Vi var ett stort sällskap och 6 av oss fick oxfilé med senor och det gick inte alls att äta. Personalen blev tokig när vi gav kritik och bemötte oss extremt dåligt, otrevligt, dom avbröt oss och vi fick inte träffa någon högre ansvarig för ”dom har fullt upp”.. sämsta köttet vi käkat och absolut det sämsta bemötandet jag/vi fått. Hit går vi aldrig igen var vi eniga om. Det låg fullt av köttbitar kvar på tallrikar från andra kunder när vi gick så vi förstod att vi inte var ensamma. moset var gott! jag gärna gett -5 för deras otroligt dåligt bemötande!
Fint läge i centrala stan. Minus på maten. Beställde en rödspätta med pressad potatis. Fisken var helt fel tillagad, torr och smaklös. Såsen var inte god och passade inte till fisken och den hade dom lagt över hela fisken så det gick inte att lämna såsen åt sidan. Potatisen var god. Alldeles för dyrt för mat som inte är vällagad.
Supergod mat och trevlig personal och mysig stämning. Lite tyst, otydlig kommunikation med servitrisen. Men annars bra. Skulle lätt besöka igen :
Riktigt mysigt ställe. Maten var helt okej, men tyvärr inte kanon. Dock prisvärt och väl värt ett besök.
Fåglar på borden när gäster gått. Fick be personalen ta bort mat som stod på borden. Dock lämnade de mycket rester på golvet. Inget ställe för mig.
Comment on this business

to add Norrlandsrevyn map to your website;