facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtälje Bangolf

Norrtälje Bangolf

About

För att gruppbokning klicka in på hemsidan. http://www4.idrottonline.se/NorrtaljeBGK-Bangolf/

Story

STÄNGT FÖR SÄSONGEN.
Bangolf hela dagen!

Vuxen 60kr
Ungdom tom. 15år 30kr
Pensionär 30kr

Välkomna!



"Äntligen sommar igen i Bangolfparken. Välkomna"
Address: Tibeliusgatan 1, 76150 Norrtälje
Phone: 0737579435
City: Norrtälje
Zip Code: 76150


Similar places near
Norrtälje Padelcenter Norrtälje Padelcenter 754 meter Padeltennis har tagit världen med storm och det öppnar allt fler padelanläggningar i ...
Norrtälje Sportcentrum Norrtälje Sportcentrum 999 meter Jag står på ställplatsen utanför hallen. Man får stå gratis med el i 24 timmar
Norrtälje Sportcentrum Norrtälje Sportcentrum 1 km Lokalen är bra att spela Boule i. Synd att det dammar sand i luften
Vårlyckans Vandrarhem Vårlyckans Vandrarhem 9 km Vandrarhemmet bedrivs i Roslagsbro IF förenings stora och moderna anläggning Vårlycka...
Reviews
Fina och bra banor. Minuset när vi va där att renovering pågick så man kunde inte spela på den klassiska delen, men fick ändå betala fullpris..
Bästa bangolfstället jag varit på! 18 hål vanlig minigolf och 18 hål äventyrsgolf som ingår båda i priset. Roliga banor. Restaurang och glasskiosk vid banan. Ligger vid ålderdomshem vilket ät en lysande kombo enligt mig då de besökande gäster kan ta med de äldre ut till banan.
Härlig miljö trevlig personal ser fram emot att prova maten.
Toppen fina banor, trevlig personal. Ett ställe som man måste besöka. KUL!!
Jättefin anläggning, trevlig personal. Kul att kunna spela både vanlig minigolf och äventyrsgolf. Helt klart värt ett besök!
Provspelat en gång som turist nu i sommar. Hela 18 banor, då det tar en stund att spela igenom. Men bra och hela, svårighetsgrad medel barnen klarar hänga med Jättefint läge högst upp på berget. Finns liten kiosk och toa.
Maten är fantastisk, likaså service och banor , full pott !
Mycket fina banor som är helt nya! Och GLASSEN är Hole In One!!!! Engagerad och trevlig personal. Var här med barnen för en "prova-på-kväll" 2021. Det medföljde instruktör och vi var verkligen jättenöjda. Kvällen avslutades med kulglass i kiosken och samkväm med personalen. Supermysigt och skickligt anordnat. Missa inte detta om du vill göra något lite extra med vänner och familj. Pärla i Kvisthamra Att inte besöka detta som Norrtäljebo är ju snudd på tjänstefel!
Riktigt bra med de nya äventysbanorna.
Superfin helt nyrenoverad bangolf med både vanliga banor och äventyrsgolf. Vi hade en riktigt kul kväll där med familjen med en go fika efter rundan! Och mycket trevlig personal har dom dessutom! Så värt ett besök!
Comment on this business

to add Norrtälje Bangolf map to your website;