facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtälje bibliotek

Norrtälje bibliotek

Story

Våra bibliotek och deras öppettider hittar du på vår hemsida: https://arena.norrtalje.se/web/arena/librarycontact

För att hålla en god stämning får inlägg och kommentarer inte innehålla:

- Kränkande eller stötande innehåll
- Förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
- Svordomar och obscena ord
- Kommersiella budskap eller reklam
- Olovligt bruk av upphovsrättsskyddat material
- Uppmaning till brott eller annan brottslig verksamhet

Vi förbehåller oss rätten att radera inlägg och kommentarer som strider mot ovanstående lista.

Address: Billborgsgatan 3, 761 30 Norrtälje
Phone: 0176-747 34
City: Norrtälje
Zip Code: 761 30


Similar places near
Bokbåten Stockholms skärgård Bokbåten Stockholms skärgård 0 meter Varje vår och höst, under en veckas tid, ger sig bokbåten ut i Stockholms skärgård me...
Reviews
Lyckad första besök tillsammans med barnen 4,5 och 3 år. Fint barnhörn där man kan sitta ner och läsa med valar saccosäck som var mest intressanta för min 3 åring. Och ett barnrumm med lite leksaker bland massor av böcker. Nu är vi stammisar på världens bästa sagoland!
Behövde hjälp med en utskrift från mobilen. Fick fantastisk hjälp hela vägen med allt med appar och nedladdningar. Proffsigt!
Jättetrevlig liten söt stad, med ett stort utbud av olika kläder. Mycket trevlig personal i de affärer jag besökte Kan varmt rekommenderas
Otroligt dåligt, högljutt och rent ut sagt förjävligt. Personalen är högljudda och säger inte till dem som stör ordningen. Fy fan att folk inte förstår sig på sin arbetsuppgift, uselt!!
Biblioteken är inte som det har varit förr. Då kunde man gå dit för att få en lugn stund men nu finns det inte en tillstymmelse till en lugn stund att tex studera på biblioteket . I grupprummen sitter man till allmän beskådning för alla, eftersom det är fönster överallt och sitter någon i det andra grupprummet och pratar i mobilen så hörs det rätt in. Går man upp en trappa så springer det folk där som inte har något intresse av att låna några böcker eller för att plugga utan då är man där för att ladda sin mobil, prata högt i mobilen, sitta kolla på serier och smaska högt det man har vart och handlat på ICA.
Trevligt bibliotek, under skoltiden vilket var ett tag sedan iofs serverades gratis kaffe för arbetslösa. Men gud nåde dig om du bladdrade för mycket..
Precis som ett bibliotek ska vara! Mycket kunnig, hjälpsam och trevlig personal
Har varit stängt sedan pandemin började !
Nära busscentralen med en ica bredvid och välbehövlig luftkonditionering.
Bra plats för plugga
Comment on this business

to add Norrtälje bibliotek map to your website;