facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtälje Camping

Norrtälje Camping

About

Norrtälje camping ligger 5 min från Norrtälje centrum med bil. Här finns platser för husvagn, husbil, tält och även stugor för uthyrning.

Address: Lommarvägen 42, 76152 Norrtälje
Phone: 0176-209210
City: Norrtälje
Zip Code: 76152


Similar places near
Överlöpe Husvagnstomter Överlöpe Husvagnstomter 15 km Privat. Ingen tillgång till toalett etc. Endast om man är bekant med någon husvagnsä...
Reviews
Fin camping. Rent och snyggt. Trevlig personal. Prisvärd. Återkommer gärna. Rekommenderas!Tjänst: 4/5
Stuga som luktade unket, mycket fylla.
Lugn och städad camping. Rent i gemensamma utrymmenTjänst: 5/5
Här bor Morran och Tobias släktingar samt närstående. Här kan vi besöka Filip och Fredriks alla 100 höjdare. Här finner vi botten utav en hierarkisk ordning på genetisk nivå. Här är jorden fortfarande platt och Elvis lever än. Här är hemma bra men borta bäst.
Fin camping som vi varit på flera gånger och det är lika rent på toaletterna och duschar varje gång .
Helt okej camping. Den nya ägaren satsar och kommer satsa mer. Tältar med ett stort tält och känner mig nöjd. Bra serviceutrymmen dock vet jag inte om köket får en dagsstädning varje dag vilket skulle behövas och inte bara bänkar och hoar. Denna nya ägare äger också sedan tidigare Väddö Havsbad & Camping som ligger 40 min härifrån.
Trevlig camping, med ett lite tråkigt första intryck. Vi gav den dock en chans och fick en helt annan bild. Stora fina platser med grus/gräs. Fräscha och välstädade servicehus. Dusch ingick i priset. Omgivningarna var fantastiskt fina med promenad- och cykelväg längs med ån ända in till centrum. Notera att detta är en camping och inte ställplats och då är priset, 295,-/dygn inte något överpris. Medlemmar i Caravan Club har dessutom 10% rabatt. Kan varmt rekommenderas.
Okej. Billig. Har det jag behövde som tältgäst, bortsett från en frys. Inte min smak av placering men fina områden i närheten.
Jag var ute och cyklade och tänkte, att nu går jag in och köper en vattenflaska. Men det fanns ingen till försäljning. Tjejen i kassan sade, att jag skulle ta ett glas och dricka vatten från kranen. Den var skitig, samt hela handfatet var skitigt. Jag avstod...
+++++ Jättetrevlig camping. Trevlig personal, för att inte prata om CHEFEN SOM ÄR JÄTTETREVLIG
Comment on this business

to add Norrtälje Camping map to your website;