facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtälje Energi

About

Din lokala leverantör av el, fiber och fjärrvärme.



"Vi är ett lokalt energibolag som levererar el, fjärrvärme och fiber. Vi har funnits sedan 1899 så vi har en gedigen historia och värnar naturligt om vår hembygd Norrtälje och Roslagen. Vi är alla beroende av el och värme, det är inget vi klarar oss utan. Kvalitet och pris är då naturligtvis det viktigaste värdet för oss och våra kunder. Annat vi värdesätter är det personliga och lokala. Det är helt naturligt då vi ägs av kommunen, eller som vi ser det, av alla boende i kommunen."
Address: Baldersgatan 12, 761 31 Norrtälje
Phone: 0176-718 00
City: Norrtälje
Zip Code: 761 31



related searches: Norrtälje kommun, Nossebro Energi, Jobb Norrtälje kommun, Strömavbrott, Roslagens Sparbank, PiteEnergi
Reviews
Det var helt ok, så jag ger Er fem stjärnor.
I Norrtälje går dom under smeknamnet "Sveriges osäkraste elbolag". Att ta betalt ordentligt för elen går bra, men att åka ut och röja skog runt ledningarna så att man slipper strömavbrott i tid och otid, det går tydligen inte! OBS! Detta är min personliga åsikt, förutom när det gäller att röja skog. Hade ni röjt skog runt ledningarna som man gjorde förr, så hade vi inte haft något problem med träd för nära ledningarna
Fruktansvärt dålig service. Strömavbrott händer alldeles för ofta. Under Planerat strömavbrott håller aldrig tiderna som de lovar.
Bra service när man ringer och vill ha hjälp med olika saker utförda Har alltid fått bra service, trots kanske bristfällig information från oss Stor eloge till er!
Urdåligt kan inte komma in på hemsidan kan inte ringa ingen info om varför vi ej har el. USELT
Genialt att ta bort inloggning med BankID ,och ha bara mobilt BankID Dessutom att tidigare inloggning med kundnummer inte fungerar, helt suveränt .
Comment on this business

to add Norrtälje Energi map to your website;