facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtälje Hälsocentral

Norrtälje Hälsocentral

About

Stor, nyöppnad, komplett och välutrustad vårdcentral i Norrtälje (Färsna).
Vi står under landstingsavtal och besök hos oss kostar 0-200kr.

Address: Vårgatan 2, 76150 Norrtälje
Phone: 0176282700
City: Norrtälje
Zip Code: 76150



related searches:
Similar places near
Hela Företagshälsovård Hela Företagshälsovård 1 km Riktigt dåligt! Avbokar min läkartid två timmar före utsatt tid. Jag ifrågasätter hur...
Norrtälje Ungdomsmottagning Norrtälje Ungdomsmottagning 2 km Besökte efter en riktigt härlig partyresa på Rhodos med vänner, gick lite vilt till o...
Reviews
Har varit bra förut men total katastrof just nu. Elaka oempatiska läkare. Inget fungerar man får själv ligga på att tjata sig till hjälp. Remisser som bara försvinner.
läkare Samandar Abbasi Lyssnar inte o gör inte det han ska . Verkar helt inkompetent . Så nu tycker dem att jag ska ha svullet knä o värk för dem vägrar punktera svullnaden och ge kortison
Medicin jag haft i många år minskar man på och remiss som skickas först efter 10 dagar när jag varit dit och ett om pengar tillbaka för att söka hos annan vårdgivare
Problemet med Norrtälje hälsocentral är att man inte kan erhålla någon tid för besök. Väntetiden för att få komma kan vara två veckor. Man "riskerar" att tillfriskna innan man erhåller tid till läkare. Väl där blir man bra bemött av kompetent personal.
Försökte besöka vårdcentralen för en bokad kontroll av födelsemärken men när jag kom dit var det helt dött. Såg skymten av ett väntrum men det var avskärmat med stort blå plastskynke utan utrymme att ta sig in. Förstod inte hur jag skulle ta mig dit då det ej fanns en annan entré, och heller ingen personal i närheten jag kunde fråga. Försökte ringa och få råd men det är ju såklart en automatisk svarare så fick inte tag på någon utan lämnade meddelande om att jag inte kunde hitta en väg in. Nu sitter jag här bitter med en faktura på 400kr och födelsemärken jag oroar mig över. Finns det någon mejlkontakt så att det går att faktiskt prata med någon?
Jag har hälso-problematik som gjort att jag träffat fler än 30 olika läkare, träffade idag på Norrtälje Hälsocentral den som varit sämst av dem. För det första hade hon inte läst det meddelande som en sjuksköterska vidarebefordrat till henne. Hon bad mig sedan istället berätta vad jag ville prata om. När jag sagt de första meningarna om mina tankar på en eventuellt diagnos som tidigare antecknats i min journal av en annan läkare men som aldrig utretts så säger hon att jag inte kan veta och att hon har en annan plan för hur vi ska gå vidare och att hon inte är intresserad av andra möjligheter. Jag frågar om jag i alla fall kan berätta några av de symtom som jag har och som verkar peka på att åtminstone en undersökning av den tidigare nämnda diagnosen kan vara intressant och hon svarar att jag inte får berätta. Hon säger att eftersom vi träffats tidigare så vet hon redan min problematik, detta var då ett möte då hon skrev ut en medicin till mig som hon inte ens minns att hon gjort. Hon pratar på i fem minuter om sina kunskaper som läkare och hennes långa utbildning - jag tackar för mig. Kan också påpeka att jag jobbar pedagogiskt i arbetslivet och har sällan svårt att samarbeta med människor.
Har varit på ett besök. Ordinerade blodprover, de visade inget, gick vidare med remiss till röntgen. 3 veckor efter röntgen får jag hem ett brev " röntgen visar inga konstigheter, om du ff har besvär kontakta oss för att boka tid för uppföljning " Ja, man blir ju inte per automatik besvärsfri av en röntgen så jag ringer för att boka tid. Får en om 7 veckor! Inte ok!
Jag kontaktar Hälsocentralen och meddelar att jag har symtom för Borrelia. Om man misstänker Borrelia ska provtagning/blodprov regelmässigt ske i syfte att fastställa om resultatet är positivt. Oaktat detta väljer den sköterska jag samtalar med att bestämt hänvisa mig till Närakuten/Akuten vid Norrtälje sjukhus. Dessa meddelar emellertid att de endast tar emot akuta patienter och att de inte tar prover. De menar vidare att sköterskan vid Hälsocentralen agerat felaktigt. Jag upplevde att sköterskan gjorde allt som stod i hennes makt för att bli av med mig, jag upplevde att bemötandet var uselt.
Fick ingen hjälp utan blev bara hänvisad till doktor.se.
Mycket trevlig personal. Då jag är multisjuk uppskattar jag att jag hela tiden har samma läkare. Proffsig och empatisk fast personal. Vid mitt senaste besök delades munskydd ut till alla patienter. Ett mycket bra initiativ.
Comment on this business

to add Norrtälje Hälsocentral map to your website;