facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtälje Sjukhus

Address: Lasarettsgatan 8, 761 45 Norrtälje
Phone: 017610100
City: Norrtälje
Zip Code: 761 45


Similar places near
Akutmottagningen Norrtälje Akutmottagningen Norrtälje 63 meter Jag hade äran att få spendera en månad på avdelning 1. En fantastisk kunnig och empat...
Djurkliniken Norrtälje Djurkliniken Norrtälje 817 meter Fick komma snabbt på extra tid för vaccination av mina katter. Snabb och kunnig servi...
Reviews
Underbar personal mycket trevligliga samt mycket bra bemötande
Jag var här i februari. Är väldigt nöjd. Jätte trevliga sköterskor, Uskor Och läkare även så. Dom bad mig ringa på klockan när jag som helst ville. Men jag ringde aldrig på jag ville verkligen inte vara till besvär. Vatten ville man ha men jag vågade ej be om det jag har respekt för deras yrke.
De ringde i fredags 3 signaler och jag va på WC mitt barn ser ett okänt nummer och säger att det står bedrägeri. Skönt då har jag inte missat när läkaren som skulle ringa. Där av avskriven. Att va sjuk och ha ont och värka. Kan inte sova eller gå men är bara att gå och jobba. Så får det bli som det blir.
Slarvar och gör alltid fel, har personal som varken kan eller förstår svenska. Skandal
Kom in till akuten med magsmärtor, visade sig vara både njursten och gallsten. Röntgad, inlagd, opererad. Blev förstklassigt omhändertagen från första stund. Synnerligen trevlig och kunnig personal med all kompetens och utrustnings som behövs samlat på ett ställe. Precis som man vill att ett sjukhus skall vara. Stort tack till alla på Norrtälje Sjukhus!
Vilka underbara personer . Man känner sig trygg och så omhändertagen. Tack snälla varenda en som jobbar där. Ni är guld värda
Fast detta är vårt närmaste sjukhus 27 km, så är vi inte välkomna hit utan är hänvisade till Danderyd som ligger 10 km längre bort 37 km. Fick åka roslagen runt i närmare 3 timmar med vår lilla dotter som hade blödande djupt jack i bakhuvudet och behövde sys för att Norrtälje vägrade ta emot oss, det var vi och en till i väntrummet på akuten i Norrtälje vid tillfället. Hörde att även ambulansen blivit nekad när de kommit till Norrtälje sjukhus. Heja välfärden!
Sämsta akut mottagningen jag har varit på blev inskriven och allt verkade normalt dom sa att det var lång kö och att läkaren skulle komma om ca 1timme. 3 timmar senare kommer läkaren och säger att vi inte kan hjälpa dig efter som du är under 18 och måste åka akut till Astrid Lindgren sjukhus. Problemet här är att de är livsfaligt att säga till en patient att vänta 3 timmar utan hjälp sen be den åka själv till en annan stad. Helt fruktansvärt
Jag vill skicka ett stort tack till Ortopedmottagningen,speciellt till läkare Sarwar Mahmood. Direkt efter operationen kände jag mig bättre och smärtan kommer inte tillbaka.Jag har inte tagit någon smärtstillande medicin alls efter operationen.Livet har kommit tillbaka! Nu kan jag träna,dansa och ha på mig högklackande skor. Jag är mycket tacksam för ett kunnigt och proffsigt arbete!!! Tusen tack för hjälpen till personal på avdelningen.Ni är underbara!!!!
Väntetiden till doktorn gick fort, vilket uppskattas. Dock märktes deras pressade tidsschema av och orsakade känsla av att inte bli tagen på allvar och ingen förklaring eller hjälp med det "fel" som hittades på mig trots kraftigt påverkat allmäntillstånd bara ett konstaterande att jag har väldigt onormala värden och måste utreda orsaken till detta på vårdcentralen.
Comment on this business

to add Norrtälje Sjukhus map to your website;