facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrtelje Brenneri

"Bränneri med tillverkning av premium destillat så som RoslagsPunsch, Gin, Snaps och Whisky"
Address: Söderby 10477 , Norrtälje 761 74, AB, SE
Phone: +46 176 22 71 30
City: Norrtälje
Zip Code: 761 74



related searches: Norrtelje brenneri norrtälje age, Tevsjö Destilleri, Norrtelje Brenneri julbord
Reviews
Vilken trevlig upplevelse hos Richard och Kristina med roliga berättelser över deras produkter och tillverkningen. För vad Norrtelje Brenneri står. Efter snapsprovsmakning med ex. sill, chokladbiter ofm i glashuset fick vi en lokal hög kvalitets middag. Denna ställe mitt i naturen ska man besöka om man gillar kvalitet och kunskap.
Imponerande Gin och grymmare tonic. Tack för smakprovet på flygfyren, bättre kombo får man leta länge efter!
Förutom att detta destilleri/bränneri ligger som en skatt i den Roslagska myllan så är dess produktion en dryckeskatt. Här finns endast det bästa av ingredienser och apparater som skapar de ädlaste och godaste av drycker. De kunniga och serviceinriktade ägarna guidar med varm hand och humor och gre verkligen känslan av genuint engagemang och hantverkskunnande, med en blandung av ödmjuk stolthet. Rekommenderar dig som är nyfiken på punsch, whisky, brännvin mm och vill göra en speciell aktivitet med din förening, ditt företag eller kamratgäng att göra ett besök här! Att sita i ladan och förtära ärtsoppa med "hemlagad" punsch bredvid ett 150-årigt fat där den lagrats är unikt.
Rekommenderar verkligen bränneriets provningar och middagar! Intressanta genomgångar om dess historia och produkter samt provning av många av deras drycker samt god lokal mat! Möjlighet finns att parkera med husbil vid bränneriet vid provningar.
Mycket intressant genomgång av produktionsprocess och historia. Provsmakning med olika smakar var väldigt lyckad. Middag av hög kvalitet med goda drycker till.
Fantastiskt trevligt besök! Intressanta och roliga historier följt av utsökt dryck!
Engagerad personal. Jättebra mottagande.
Världens bästa bränneri!?!?
Trevligt ställe
Comment on this business

to add Norrtelje Brenneri map to your website;