facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrvallen Lammhult

"Heminredningsbutik i Lammhult. Hantverksmässigt tillverkade möbler och inredningsdetaljer av rena naturmaterial – i hållbar och tidlös design. Ekologiskt, humanistiskt och existentiellt."
Address: Idrottsgatan, 360 30 Lammhult
City: Lammhult
Zip Code: 360 30


Similar places near
Lammhults Trendgym Lammhults Trendgym 2 km Välkommen till oss på Lammhults Trendgym.
Reviews
Mycket fint att fylla sitt hem med.
Otroligt trevlig butik. Kvalitetsprodukter rakt igenom och väldigt trevlig personal. Jag är supernöjd med alla produkter vi har från Norrgavel. Ser fram emot att få hem pinnstolarna jag beställde idag!
Fina möbler med kvalitet.
Väldigt vackra möbler men den opal byrå med kalkstensskiva vi köpte är inte av den kvalitet man kan förvänta sig för priset, den är vinglig och sned.
Heter du Wallenberg eller Krösus Sork kanske du har råd med möbler härifrån. Väldigt trevlig lokal och som inspiration funkar det alldeles utmärkt. Visst är det exklusiva fina möbler, men inte riktigt nog för att motivera de många gånger orimliga priserna. Men jag kanske bara är snål, vem vet?
Så fina möbler! Så fina och av högsta kvalitet. Inte något Ikea-skräp här inte. Dessa svensktillverkade möbler håller säkert i många år. Vi köpte köksbord, pinnstolar och några snygga ljusstakar. Möblerna är så vackra, nätta och fina. Rekommenderas
En glädje för ögat med möbler i strikt nordisk design och gediget utförande. Ett sparmål!
Otroligt vackra möbler i en fin butik, trevlig personal och en härlig doft av olja trä. Besök om ni har vägarna förbi!
Fina möbler. Kunde vara lite bättre organiserat med korrekta färgprover vid möblerna.
I en oemotståndlig atmosfär av linolja och äggoljetemperafärg finner man möbler och inredningsdetaljer av högsta kvalité, uteslutande i naturmaterial. Personlig och kunnig service.
Comment on this business

to add Norrvallen Lammhult map to your website;