facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norrvikens Trädgårdar, Stiftelsen

"Norrvikens trädgårdar, hela världen i en trädgård. Platsen, parken och trädgårdarna bjuder in till en levande mötesplats året om. Vi skapar innehållsrika och attraktiva upplevelser som lockar både nationella och internationella gäster och är en av norra Europas mest populära platser för bröllop."
Address: Tennisvägen 31 , Båstad 269 33, M, SE
Phone: +46 431 765 23
City: Båstad
Zip Code: 269 33



related searches: Norrvikens trädgårdar vinter, Norrvikens trädgårdar butik, Ravinen Norrvikens trädgårdar, Chocolaterian Norrvikens trädgårdar meny, Norrvikens trädgårdar renovering, Avstånd Båstad Norrvikens trädgårdar, Norrvikens restaurang, Höst på Norrviken
Similar places near
Bestevent i Båstad Bestevent i Båstad 5 km Gocats, riktigt kul Väldigt bra arrangerat också!
Reviews
Kort och gott fantastiskt! Vi besökte när magnolian var på väg att blomma ut men rhododendron stod i full prakt. En födelsedagsutflykt för min dotter med god mat på Orangeriet, lustfylld rundtur, trevligt bemötande i butik och supergod glass i chocolateriet. På återseende! Lekplats: Parken är en lekplats i sig. Finns också ett antal spel. Toaletter: Till och med toaletterna är vackra. Lämplig för hundar: Hundar välkomna förutom i villan. Vattenskålar finns..
Norrviken erbjuder en mångsidig mötesplats och arena. Här får ni som våra gäster ta del av såväl naturens skönhet och stillsamhet i Norrvikens trädgårdar som levande och dynamisk konst och design på RAVINEN Kulturhus. Parken är vida känd för sina stilträdgårdar alla inspirerade av olika länder och tidsepoker för att ge var trädgård sin speciella karaktär. RAVINEN Kulturhus blev en del av Norrviken 2022 och bjuder på levande konst, musik och design. Deras möteslokaler passar såväl det lilla mötet som för större grupper upp till 210 gäster i RAVINEN Kulturs imponerande lokal, Birgit Nilsson salen. Måltider avnjuts i vackra Orangeriet restaurang
Bilderna säger tillräckligt! Måste dock upplevas! Entre kostar 160;- för vuxna och 0;- upp till 18år. Lekplats: Liten lekplats i slutet av trädgården Toaletter: Fina fräcka toaletter Lämplig för hundar: Lämplig för alla
Utan tvekan Sveriges bästa plats när det kommer till Bröllop. Underbara miljöer, fantastisk personal och mat från en annan värld. Inget lämnas åt slumpen och allt görs med kärlek och professionalism.
Efter att ha följt utvecklingen av Norrviken från början av 70-talet fram till idag kan man kort och gott säga att det har varit tider med förfall och idag en tid med mycket fint omhändertagande. Norrviken är för oss ett självklart mål när det gäller att uppleva en fantastisk parkanläggning med fina växter, växthus och inte minst villa Abelin inkl. allt. En lunch under ett solparasoll med utsikt över Japandalen och Laholmsbukten saknar motstycke i vår värld. Vi vill ge Norrviken av idag våra allra bästa rekommendationer.
Mycket fin trädgård med många intressanta växter, välplanerad med utblickar och rumslighet, vattenspeglar, men framförallt en blandning av det anlagda och det vilda, ena stunden en välskött dunge i andra ögonblicket den angränsande vilda naturen.
Ljuvligt vackra Norrvikens trädgård i Båstad kommun En lisa för själen från du går in genom entré Du kittlar alla dina sinnen på en och samma gång. Vid alla mina tillfälle jag besökt denna vackra plats tänker jag på grundaren Rudolf Abelin till Erik Paulssons PEAB stora för både trädgården och hans hembygd Tack Rudolf, Erik och alla ni som nu förvaltar denna magiska plats
Vacker plats. Skulle nog varit ännu vackrare för någon vecka sedan. Mycket är nu överblommat. Underbar plats att andas lugn, och för den som älskar pedantskötta ytor, rabatter och raka linjer är detta ett paradis. Det tar ett tag att gå genom och att titta på allt, så se till att ha tid på er om det är första besöket.
Absolut den vackraste botaniska trädgården i Sverige, fullt med små events. Trädgården är pedantiskt skött och har ett djup och en kreativ touch som inte sett förut som fotograf. Det är perfekt ställe för hela familjen att lära sig och bra njuta en stund.
Otroligt vacker trädgård. Rekommenderas verkligen.
Comment on this business

to add Norrvikens Trädgårdar, Stiftelsen map to your website;