facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norsholms Slusscafé & Vandrarhem

"permanently closed."
Address: Karslund Bäckeby , Norsholm 610 21, E, SE
Phone: +46 11 544 07
City: Norsholm
Zip Code: 610 21



related searches: Norsholms slusscafé & vandrarhem prices, Norsholms slusscafé & vandrarhem reviews, Norsholms slusscafé & vandrarhem photos
Reviews
Jättemysig ställplats el om man vill. Många olika matställen. Cykelvägar och slussar!
Luktade lite märkligt där inne, dynorna till bänkarna var skitiga, besticken lika så ...inte direkt övertygad. När den varmrökta laxen kom var den torr och väldigt salt, salladen/gurkan och rädisan såg ut att vara skuren förra veckan. Slussandet var lite trevligt. Men det dundrar fram tåg intill uteservering en gång i kvarten vilket gjorde att vi inte stannade längre än vi behövde för att slänga i oss delar av maten för att stilla den värsta hungern ...
Jättetrevligt personal och fint att sitta ute. Vi har haft en glass som var ok, mjukglass är tyvärr inte hemgjord.
God Mat i Trevlig Miljö .Hundar är Välkomna.
Levde inte alls upp till förväntningarna, vi har varit nöjda tidigare år, men i år var personalen väldigt nonchalanta och äppelpajen smakade fryst. Fanns väldigt lite utbud att välja på. Rekommenderas inte.
Perfekt ställe för oss med en liten kille, tåg som kommer, båtar som slussar, broar som öppnas och stängs! Jättegod glass och super Vegan-shake! För en som inte ens gillar kokos men som ändå dricker upp shaken i ett svep, då är den god! Tack för att det finns något för oss allergiker! Uppskattas! Vi kommer snart tillbaka!
Här skall man nog nöja sig med glass och kaffe. Jag är inte så nöjd med pulled pork burgaren. Javisst skulle jag sagt till direkt men tyvärr orkade jag inte ställa mig i matkön igen. Jag var både trött och hungrig.
Det lilla och gemytliga cafét, med brett sortiment, stor kunskap och exemplarisk service. Synd att man inte kan lämna Michelinstjärna på Google. Väl värt ett besök eller flera.
Fräscha mackor. Kulglass. Skön miljö med tågen som får förbi och lugnet i övrigt. Spektakulärt med järnvägsbron när båtarna i kanalen skall passera.
Mysigt, välbesökt och riktigt god mat. Lite ledsen att vi inte hade tid och plats i magen att stanna och prova någon av alla fina tårtbitar.
Comment on this business

to add Norsholms Slusscafé & Vandrarhem map to your website;