facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Northbike Umeå

"Hos oss hittar du motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar, mopeder och vattenskotrar. Vi jobbar dagligen för att du ska få ett glatt bemötande och en snabb service. Vi har hjälpt tusentals med människor att hitta sina drömmar.Dream It. Live It."
Address: Formvägen 8, 90621 Umeå
Phone: +4690187595
City: Umeå
Zip Code: 90621


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 14:00


related searches: Northbike umeå sundsvall, Northbike play, Umeå Yamaha Center, Lingvalls Motor, Bike Trollhättan, Sledstore
Similar places near
Umeå Terräng&Motor Umeå Terräng&Motor 8 km Grym Service och är väldigt hjälpsamma när man har problem eller frågor. Ni svarar da...
Reviews
Fin butik med gott utbud, trevliga säljare och gratis kaffe. Kanonnöjd.
Hde gärna sett mer tjejkläder
Trevlig butik med ett brett utbud. Köpte mopedhjälm åt min son och fick ett fint bemötande och bra hjälp. Men jag kände att just denna säljare var osäker på just hjälmar och vi fick i slutändan söka oss fram rätt mycket själva, sen upprepa våra frågor till säljare två. Men i slutändan, fick en bra hjälm till ett bra pris. Kunde fått högre betyg om man visade lite mer driv och kunskap på större bredd av produkter.
Otrevlig personal synd för ktm
Butik med roliga "villhöver" produkter. Trevlig personal som hälsar på en när man går i butiken. Hjälpsamma och lösningsorienterade.
Tusen tack för den underbara kundservicen vid köp av baklampa. Ni hade ingen hemma men letade genom halva Umeå och rekommenderade en annan firma som hade lampan hemma. Tusen tack än en gång!
Trevlig personal o bra bemötande
Uselt! Skulle ge minus-stjärnor om det gick! Lämnade in ett fordon i ett skadeärende och får tillbaka det reparerat men med nya skador på andra sidan! Vid första kontakt lovar de att lösa detta, men...icke! Fordonet har stått på NB i fyra månader men de vägrar erkänna! Ord står mot ord så det finns inget att göra. Skulle inte ens anförtro dem med en sten! Dålig uppföljning, usel kundkontak, ljuger, ja, listan kan göras lång! Förtroendet är totalförbrukat och måste nu leta upp något annat företag för service och dyl. Värdelöst!
Alltid lika positiva besök här, så trevliga och serviceinriktade. Fortsätt göra det ni gör!
Bra service och trevlig personal
Comment on this business

to add Northbike Umeå map to your website;