facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Northern Fairy

Northern Fairy

About

Jag erbjuder massage/behandlingar samt tejpning med rehabtejp.
Jag tillverkar även armband och skyddsänglar med helande stenar.

Story

Mina behandlingar

Regndroppsmassage
RD kan hjälpa dig som har ryggproblem, scolios, ofta känner dig sjuk, vill öka din livsglädje eller dig som bara vill ha en avslappnande stund och få en nystart i vardagen.
RD utförs på fötter och rygg och jag använder mig av rena eteriska oljor, Vitaflexteknik, fjäderlätt beröring, lugn massage samt en varm handduk som ger en djupgående effekt på oljorna och som av många upplevs väldigt avslappnande.
400kr/60min

Avslappnande/energigivande massage
Här utför jag massage med en naturell massageolja men kan vid förfrågan tillsätta rena eteriska oljor efter dina behov.
200kr/25min
300kr/35min

Fotbehandling
Jag ger en lätt fotmassage men arbetar främst med Vitaflextekninken på de områden på foten som påverkar den del av kroppen som du känner att du har problem med. Jag förstärker effekten genom att tillsätta rena eteriska oljor efter dina önskemål och behov.
200kr/25min

Rehabtejpning
Tejpen kan reducera smärta, öka rörligheten, stötta leder, aktivera lymfsystemet, öka blodcirkulationen samt ha effekt på muskelfunktionen. Men den kan även hjälpa om du lider av mycket menssmärta, åksjuka eller gravid illamående.
75-150kr beroende på omfattning

Då jag inte har någon lokal kommer jag gärna i den mån jag kan på hembesök. I annat fall utförs behandlingarna hemma hos mig. Är du intresser av att få ett ännu mer förmånligt pris på din behandling så drar du ihop 2-4 personer till och bjuder hem dom till dig så utför jag behandlingarna på er i tur och ordning. Under tiden får ni en liten stund då ni kan umgås och stressa av i vardagen.

KOMMER INOM KORT

NAT Neuro-Auricular Techniqe
NAT är en lugnande och avslappnande behandling som kan vara bra vid utbrändhet, stress och oro. NAT kan även öka rörligheten i nacken samt även öka välbefinnande vid migrän, whiplash, Parkinsons och andra nackbesvär. Många blir så avslappnade av NAT att dom somnar under behandlingen.
Jag utför NAT med hjälp av en glasstav och rena eteriska oljor på ett område från skulderbladen upp till skallbasen.
350kr/40min

Address: Norra klöverstigen 5, 44932 Nödinge, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46737023199
City: Nödinge
Zip Code: 44932



related searches: Northern Fairy Island Wind Waker, Thorned Fairy Island, Eastern Fairy Island, Crescent Moon Island Wind Waker, Octo Fairy Wind Waker, Overlook Island, Wind Waker Bag, Wind Waker fairy bottle
Comment on this business

to add Northern Fairy map to your website;