facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nossebro vårdcentral

Address: 2 Ängs gatan, 465 31 Nossebro
Phone: +46512798400
City: Nossebro
Zip Code: 465 31



related searches: Närhälsan Online
Reviews
Har varit i kontakt med vårdcentralen via en anhörig. Ångrar GRAVT att vi inte sökte oss till en annan vårdcentral från början. Här skickar de hem en gammal människa som knappt ätit på 8 veckor, är kraftigt illamående, sover i snitt 1-2 timmar per natt och har konstant lågt blodtryck samt förhöjda kortisolvärden. Sömntabletter och en klapp på huvudet var det enda vederbörande fick. När jag ringer distriktssköterska Susanne, berättar bakgrunden, och vädjar till henne att kontakta läkaren för vidare remiss till medicin svarar hon både otrevligt och nonchalant. Får gnugga öronen en extra gång för att förstå att det är en sköterska jag pratar med, och inte en känslokall robot. Hon hänvisar istället till att kontakta en doktor via nätet för att få remiss, och vill inte ens prata med läkaren som min anhörig har besökt. Jag säger att familjen är orolig för att det kan vara något elakartat. Susanne hälsar att hon tycker hon och läkaren har gjort alla rätt och att hon måste lägga på luren. Hon ber mig kontakta patientnämnden ifall jag inte är nöjd med den "behandling" som erbjudits. Vilken behandling frågar jag, varav hon hänvisar till ett nytt kortisolprov som ska tas om två månader. Hur kan man förbise allvarliga symptom, såsom att en gammal människa inte kan få i sig mat? Inte kunna sova? Jag vill knappt tro att det är sant.
Vårdcentralen vägrade att hjälpa mig trots att jag hade uppehållstillstånd men innan jag fått personnummer. De har sedan ignorerat mina besvär trots att de varat till och från i över två år, de säger att om jag går hem och vilar så går det över. För övrigt är Åsa Preiz som lämnat ett femstjärnigt betyg här chef för vårdcentralen så hennes betyg är bara skitprat.
Sämsta vårdcentralen jag varit med om..har själv fått be om att dom ringer om provsvaren vilket läkaren ska göra när dom ligger utanför ref.värde. plus hon ringer aldrig upp haft två tider jag väntat på samtal inte ett ljud..får byta vårdcentral är kanske det dom hoppas på klarar kanske bara av patienter med lite div.andra lätta åkommor. Typ flis i fingret.
Nu skall jag berätta om min upplevelse om Nossebro Vårdcentral. Det är nämligen så att jag blev sjukskriven av en läkare nämner bara en bokstav det va alltså Dr. L**** då va det ont i vänster axel depression ångest mm man sökte för att få hjälp så är det också så att man ska kunna förstå vad läkaren säger som sin patient ska kunna förstå det har jag svårt att tro i detta läge. Fick då sjukskrivning från 11 maj Beslut: Vi har beslutat om din sjukpenning till och med 31 maj 2017. Sen från 2 jun Beslut: Vi har beslutat om din sjukpenning till och med 19 jun 2017. Efter 19 juni så har det varit ett rent h***lvete min läkare skulle ge mig ett läkarintyg från fr 19 juni till och med 7 augusti då jag ska börja jobba. Har gjort precis allt läkaren bad mig om mina gamla journaler Så idag ringde jag in till Nossebro vårdcentral och frågade hur det gick då svarar dom som så som det lyder nedan Kontakttyp Telefonkontakt Kontaktorsak Patienten undrar om vi fått journalkopiorna som hans flickvän lämnade på eftermiddagen den 21/7. Är i behov av sjukintyg retroaktivt from den 19/6 tom den 7/8. V g se föregående journalanteckningar. BEDÖMNING/ÅTGÄRD Informerar om att vi fått journalhandlingar samt att dr.L****gått på semester. Bokar administrativ tid till dr.L****den 15/8. Ber patienten titta på sin sida på FK om sjukintyget kommit in efter det. Vadå gått på semester ni har kodinatorer som skriver intygna det spelar väll ingen rol om Dr. L**** har gått på semester ni har väll flera kodinatoerer alla dom är väll inte på semester? Det finns väll flera kodinatorer på vårdcentralen i Nossebro som kan hjälpa en med ett intyg?
Jag har träffat samma läkare minst två gånger. Hon har läst min jounal före besöket.Hon ger ett profisionellt intryck och lyssnar på mig. All heder av henna kl 13 30 den5 dec.
Enligt min erfarenhet av Nossebro Vårdcentral så är Chefen och en del läkare helt inkompetenta för sitt arbete!! Ändrar kanske detta när jag får rätt Vård. Om jag överlever...
Har bara besök rehab och dom är kanon bra och duktiga sjukgymnaster, apoteket i samma lokaler är oxå bra med trevlig personal
Sanslöst alltså jag bytte vårdcentral från Nossebro i juli i år. Nu idag hade jag kontakt med den nya vårdcentralen i Grästorp å mina journaler finns inte där. Bad vc i nossebro skicka mina journaler till grästorp i juli men uppenbarligen har detta inte gjorts. Irriterade hälsningar Pia
Fick komma in snabbt. Trots oklara regler p.g.a. ej svenskt medborjarskap, prioriterades vården av ett infekterat ben. Mycket vänligt bemötande av 3 personer. / Paul Sumner UK .
Ringde idag 20151123 kl 10.52....ni skulle ringa kl 15.00 sas det men ingen har ringt.....sämre vårdcentral får man leta efter..... Ska det vara så svårt ?
Comment on this business

Directions to Nossebro vårdcentral with public transportation


Nossebro Vårdcentral 100 meters
104
660
661
Liljedal 140 meters
104
581
Kvarngatan 290 meters
104
581
660
661

to add Nossebro vårdcentral map to your website;