facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nostalgibutiken

Nostalgibutiken

About

Webshop!
WWW.NOSTALGIBUTIKEN.COM



"Tv-spel från alla årtionden. Begagnade och Outletspel från Videopac till Switch med allt däremellan."
Address: Stora Säby gård, Åkersberga
Phone: 070-773 88 71
City: Åkersberga


Reviews
Väldigt bra service och bra kvalitet på det man köper Snabb leverans och alltid välspäckade paket. Återkommer med jämna mellanrum och köper ingen annan stans än här Alltid nöjd Fortsätt ert fantastiska jobb och om du är ny kund så rekommenderar jag denna plats varmt
Har handlat från nostalgi-butiken både över nätet och på mässor såsom RetroGathering och Retromania. När man handlar av dem på mässor så är personalen alltid trevlig och hjälplig. När man beställer grejer över nätet så är det alltid snabb leverans. Gillar även de priser de sätter, inga av dem varor jag har köpt har varit överprisade. Vissa spel har jag även blivit överraskad på prissättning av jämfört med andra butiker och privatpersoner. Bestämde mig idag för att beställa några Zelda Spel till 3DS ifrån dem.Detta eftersom deras priser på fortfarande nya spel ligger hundralappar under vad jag sätt folk sälja begagnade kopior för på t.ex. Tradera. Så högsta Betyg ifrån mig till Nostalgibutiken. Mvh Erik Johansson.
Sveriges bästa retrospelsbutik. Helt otroligt kundservice. Brukar vara här varje fredag och Alltid bemöta på samma sätt! Jätte trevliga Även om du är pratglad som jag brukar vara så tar dom din tid utan att vara otrevliga som andra inte brukar vara. Dessutom så har dom väldigt professionell guidning av deras produkter samt väldigt bra kundservice. Har alltid varit trevliga mot mig och andra vad jag har sätt. Väldigt bra utbud med varor finns allt man kan förväntas allt ifrån NES till Ps5 Rimliga priser bra kundservice samt väldigt trevliga människor som jobbar på Nostalgibutiken. Och skulle det vara fel på en produkt så hjälper dom alltid en. Om du vill känna på riktig professionell kundservice samt professionell personal samt rimliga priser och bra produkter så tycker jag att du ska svänga in till Nostalgibutiken!!
Jag håller delvis med Anny vissa i personalen är sjukt otrevliga framförallt den rödhåriga killen fräste åt mig och den blonda killen nonchalant. Sådana människor borde inte jobba inom serviceyrken. Adjö maybe.
Bra och trevlig personal som tipsat mig om spel och hårdvara. Kanon att kunna köpa över disk.
Snabba på att skicka en bekräftelse på beställningen, men sen händer ingenting! Efter snart två veckor av väntan så har fortfarande mitt spel inte kommit!!! Beställningen gjordes 26 april, dagens datum är 6 maj. Har förstått på Nostalgibutiken att det är POSTNORD som slarvat bort paketet. All heder till NOSTALGIBUTIKEN som löser det hela åt mig
Innan flytten till Åkersberga upptäckte jag er. Från första stund har ni haft ett riktigt bra lager med grejer till allt! Er service har varit snabb vid frågor och beställning. Sen att ni har bra priser är en extra bonus Keep up the good work!!!
Jag och min son åkte hit för jag hade lovat ett PS4 spel. Bra skyltat ända utifrån vägen. Parkering väldigt nära. Pytteliten butik packad med intressanta saker för alla. Personalen fanns där men hade fullt upp med sitt utan att småprata. Vi hittade vårat spel snabbt till ett mycket bra pris. Skulle gärna åka hit igen.
Beställde spel till PS5 härifrån. Vansinnigt snabb leverans, beställde på torsdagen runt 09, hämtade ut paketet som var grymt fint packat i Göteborg mindre än 24 timmar senare. Det tillsammans med priset förtjänar högsta betyg
Fick fel sladd med leverans - ordnades med snabbt mejlsvar och ny sladd med posten. God kundvård!
Comment on this business

to add Nostalgibutiken map to your website;