facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Notar Mäklare Sollentuna

Notar Mäklare Sollentuna

About

Din mäklare i Sollentuna

Story

Våra mäklare som arbetar här, i vår centralt belägna bobutik med 24-timmars skyltläge, har en gedigen erfarenhet av försäljning av villor, radhus och bostadsrätter här i Sollentuna, Upplands Väsby och övriga norrort.

Genom vår goda lokalkännedom, vårt breda spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring har våra mäklare slagit prisrekord vid många av våra försäljningar.

Vi marknadsför din bostad både via de traditionella kanalerna samt via sociala medier vilket gör att vi når fler spekulanter än tidigare.

Området vi verkar i expanderar kraftigt och vi märker en större och större efterfrågan på bostäder i både Sollentuna och Upplands Väsby. Även närliggande områden såsom Häggvik, Rotebro, Tureberg och Edsberg säljer vi väldigt mycket bostäder i.

Det är ett mycket attraktivt område att bo i. Närheten till city, goda kommunikationer till både Arlanda och Uppsala, sin vackra natur och rekreationsmöjligheter, sköna bad, idrottsanläggningar, flera stora köpcentrum, populära skolor samt idrottsföreningar gör att allt fler och fler söker bostad här och väljer att flytta hit.

Vi har även en egen homestylist som kan hjälpa er om ni har några frågor inför visning av er bostad. Detaljer är oerhört viktigt för oss, det kan i vissa fall göra hela skillnaden.

Våra mäklare har många års erfarenheter från branschen och vi jobbar kontinuerligt med att vara lyhörda, pålästa och i framkant när det kommer till våra kunder och området kring Sollentuna / Upplands Väsby.
Det bor idag ca 65000 personer i Sollentuna Kommun samt närmare 40000 personer i Upplands Väsby. Vi serverar en stor del av marknaden och vill framställa oss som mäklarna som gör det där lilla extra för er.

Ni har alla förutsättningar för en lyckad försäljning av er bostad!

Går ni i säljtankar så känn er hjärtligt välkommen att boka en kostnadsfri värdering av er bostad eller kom in på en kopp kaffe så berättar vi hur vi kan göra en försäljning av just er bostad till ditt livs bästa affär!

Med vänliga hälsningar
Victor, Emily, Patrik, Mikael, Kenan, Hannes och Henric.



"Varmt välkommen till Notar Sollentuna. Vi som arbetar här i vår centralt belägna bobutik med 24-timmars skyltläge, har en gedigen erfarenhet av försäljning av villor, tomter, radhus och bostadsrätter här i Sollentuna. Genom vår goda lokalkännedom, vårt breda spekulantregister samt branschens kraftfullaste marknadsföring har våra fastighetsmäklare slagit prisrekord vid flertalet av våra framgångsrika försäljningar. Vi vet hur just Din bostad skall säljas till rekordpris. Stor kunskap om Sollentuna och fenomenal marknadsföring tillsammans med ett engagemang och driv som är svårt att hitta någon annan stans skapar vi de bästa förutsättningar vid Din försäljning."
Address: Sollentunavägen 163C, 191 47 Sollentuna
Phone: 08-652 01 01
City: Sollentuna
Zip Code: 191 47


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Notar mäklare sollentuna age, Notar Mäklare Stockholm, Notar Sundsvall
Similar places near
Bjurfors Bjurfors 211 meter Spammar Lägenheter/radhus/hus försäljningar på visningar du inte vart på.
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 314 meter Utmärkt och professionell service för både köp och försäljning.
Svenska Mäklargruppen Svenska Mäklargruppen 607 meter Trevliga och duktiga, rekommenderas
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna 617 meter Vår ambition är att vara den självklara parten i alla bostadsfrågor, oavsett om det h...
ERA Mäklare i Sollentuna ERA Mäklare i Sollentuna 633 meter Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, ...
HusmanHagberg Sollentuna HusmanHagberg Sollentuna 702 meter Mycket proffsiga och trevliga!!!
SkandiaMäklarna Sollentuna SkandiaMäklarna Sollentuna 2 km Trevlig personal och enkelt att hitta till även om det ligger lite off
Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån 2 km Mycket bra bemötande och kunnig mäklare som gjorde försäljningen till en riktigt bra ...
Mäklarringen_Sollentuna Mäklarringen_Sollentuna 3 km För att gör en framgångsrik bostadsaffär är det jätte viktigt att anlita en fastighet...
Mäklarringen Mäklarringen 3 km För att gör en framgångsrik bostadsaffär är det jätte viktigt att anlita en fastighet...
Reviews
Kan varmt rekommendera Notar både vid köp och försäljning. Har varit i kontakt med mäklaren Alexander Safar ett flertal gånger, väldigt trevlig och proffsig mäklare. Har alltid fått ett fint bemötande och det har alltid fungerat väldigt smidigt i kontakten. Rekommenderat honom till vänner och familj också som fått hjälp att sälja när det inte fungerat med andra mäklare. Kan starkt rekommendera Alexander Safar!
Stort tack till Kristoffer Seman som hjälpte mig och min sambo att sälja vår lägenhet utan några som helst strul. Rekommenderas starkt om du vill ha en kunnig, driven och hjälpsam mäklare. Fanns alltid där för att besvara våra frågor oavsett vad det gällde. 5/5!
Måste rekommendera Christian Fries som mäklare, han är proffsig, har stor marknadskunskap och talang för förhandlingar. Han är uppmärksam på detaljer, engagerad och har grymt bra kundmötande. Har mött andra mäklare via andra mäklar firmor men ingen slår Christian på Notar i Sollentuna! Toppval för er som söker en pålitlig mäklare, rekommenderar stort! Tack Christian!
Kan varmt rekommendera Notar som mäklarfirma, speciellt Christian Fries, som har enorm kunskap om marknaden, är professionell och har otroligt bra kundbemötande. Man kände sig trygg direkt! Den rätta mäklaren att vända sig till i alla lägen. Tusen tusen tack Christian! Topp!
Rekommenderar Notar i Sollentuna till alla som ska sälja! Otroliga mäklare, speciellt Alexander Safar. Han skötte min försäljning smidigt, var lätt att få tag på under försäljningsprocessen och gjorde alla parter nöjda. Man kommer inte bli besviken om man anlitar Alexander.
Alexander Safar gav oss en toppförsäljning trots svåra tider. Svarade alltid snabbt och höll ständig kontakt. Vill man vara med i loopen om försäljningen är Alexander mäklaren att välja, väldigt pålitlig och hade valt honom alla gånger om!
Philip fick oss att känna oss trygga genom hela processen trots skakig marknad. Fick även till en försäljning och vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare. Allt gick väldigt smidigt och han höll oss konstant uppdaterade. Väldigt kunnig och kompetent! Kan inte annat än att rekommendera!
Mycket duktiga mäklare speciellt, han med namnet Alexander Safar, som jag personligen skulle rekommendera. Oroligt professionell och duktig, alltid förbered och informerad. Rätt person till rätt yrke skulle jag säga. Jag kan inte vara nöjdare!
Ambitiös och engagerad mäklare som lägger ner den tid som behövs för att nå ett bra resultat. Rekommenderar starkt Alexander som har god förmåga att driva affären i hamn med högt slutpris!
Philip är en oerhört kompetent mäklare, kan marknaden och vet hur man gör alla parter nöjda i ett bostadsköp. Enda anledningen att han inte får 10 stjärnor är att 5 är max. Anställ Philip för en smidig försäljning!
Comment on this business

to add Notar Mäklare Sollentuna map to your website;